Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 訂貨的喜與悲 - 訂貨的 開心 OR 慘痛經歷分享區~

開心:
ht 訂12吋,次次都唔使驚.

火滾:
188某世店訂es合金,加價5成
eb訂風雲12吋,貨不對板,大delay
f ...
fatestay 發表於 2-2-2011 03:59 PM

加價五成, 係度度都加定係得佢加?
次次訂完 , 件貨就唔知做乜插水
唔訂啦 , 炒到飛天

_ !
玩具 發表於 2-2-2011 04:07 PM

冇咁邪掛.....
最有保障都係響HT訂野,14日有壞包換,唔會有比細鋪hold貨問題
哈哈,你都幾黑仔
我就經常係賊船訂野, so far 都無乜野唔開心經驗
但係係雞汪地庫近樓梯個間就經常有不 ...
ranger_ckk 發表於 2-2-2011 04:51 PM

雞旺, 近樓梯???
左轉定右轉? 右轉都爛晒朵, 唔使多講了~
但其他就冇乜點聽過
X2
我之前訂個啲code geass限定,NEW電,白kuuga,零號插曬水...
但我一吾訂,好最code geass新個隻 ...
deepz 發表於 2-2-2011 05:11 PM

世事有時就係咁灰....
高達都係
我朋友試過1金牛2魚幾訂隻彩透PG Strike,依家1金牛都唔駛
我知道就話,做咩唔搵我,相熟舖 ...
chlycab 發表於 2-2-2011 05:40 PM

你講既係模型? 我又唔知原來都有得訂
呢個世代真係乜都可以訂
真係唔知幾時訂扭旦散賣......
小弟好好采,訂貨未中過招。

一般好少訂,除左Hottoys(十四日內包換)。

真係有嘢好緊張&#22021 ...
godofcat 發表於 2-2-2011 05:49 PM

沙展,X-over
可否 PM 小弟?
最有保障都係響HT訂野,14日有壞包換,唔會有比細鋪hold貨問題
O暈 發表於 3-2-2011 11:51 AM

未有咁既空間同財力入第一隻 HT......
頭像被屏蔽
雖然小弟本身都成日插hottoys,但係佢個度訂貨真係好放心,有咩唔啱真係可以換到啱,呢樣唔 ...
godofcat 發表於 3-2-2011 12:31 PM

HT service係好但個模式都吾同..同HT買係直接同生產商買..仲要佢地有做門市
如你係HT度訂隻M記有問題(佢地都有賣M記figure)..佢會吾會有セ事都可以換到岩..

得ge我以後都去去度訂...
頭像被屏蔽
雖然小弟本身都成日插hottoys,但係佢個度訂貨真係好放心,有咩唔啱真係可以換到啱,呢樣唔 ...
godofcat 發表於 3-2-2011 12:31 PM

咁睇法, 別無他選, 到我入第一隻 12" 都係 HT 吧~
HT service係好但個模式都吾同..同HT買係直接同生產商買..仲要佢地有做門市
如你係HT度訂隻M記有問題( ...
takeshi 發表於 3-2-2011 01:19 PM

的確有分別......
訂Side Show都可以。

但如果訂M記就蕉人好d,有問題一樣幫你跟。

不過小弟無玩M記好耐囉,大大都 ...
godofcat 發表於 3-2-2011 01:31 PM

EB......我冇玩12"都睇住佢爛晒朵.....翻生需時
訂Side Show都可以。

但如果訂M記就蕉人好d,有問題一樣幫你跟。

不過小弟無玩M記好耐囉,大大都 ...
godofcat 發表於 3-2-2011 01:31 PM

我都減少玩M記..其實body料改善左的了..返而我覺個價真係吾值law..隻w真人.質素below standard..1K情意結都冧下..但現價太離譜了..
蕉人依架都吾同了.行貨都係只叫你自己找代理..水貨日版佢地就會跟進~
我like日系多..HT只入某d最愛..好以batman同將來ge星戰..甘買HT野肯定安心ge~
EB我係欣賞佢的(吾係管理方面)..睇隻figure見到佢地對figure有某種執著...可惜角色吾岩..我一隻都無入..