Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 童年之夢!!!!—ROBOT魂 重戰機 L-GAIM MK-II 完全玩評報告(多圖更新#45)

快D出...
回復  boost02celigt

無意冒犯的一句:
因為佢真係用膠做的。
如果佢既成分係合金,整出來係膠,隻野 ...
kkkiii0079 發表於 27-1-2011 01:36 AM

I mean it doesn't look that bad but is just the coloring need some work :)
頭像被屏蔽
好似望落去好膠咁喎
又 6000 YEN....
嚮日本 d 錢好唔見使........
希望到左香港會平 d ~
原作單盾~ 最近呢隻野都照顧 ...
BeastHeart 發表於 27-1-2011 04:05 PM

機戰GC雙盾的
因為隔住膠盒未必睇得清楚、最好去船船睇實物先決定入唔入。

實物從盒外面看。真係一般。。但係去船船再睇實物post。。又好好睇又有型woo...好神奇@@..xddd
Kururu 發表於 27-1-2011 03:51 PM
如果只計R魂的話,隻MK1一定細過MK2,因為之前已經做過比較。
我依家睇慣左MK2.......其他個D R魂真係好細隻.......我覺得大隻既四魚,細隻既二魚,大隻既好似開心D。
依家DESTINY都要三魚,真係好貴....
回復 49# redfish

原來如此,即係雙盾應該都ok吧?因為我好驚之前都係影錯相.....
謝大大介紹,我才放心入手。

果然好物,讚!!!:71:
回復 53# Garycharm

GARY兄你入左手吧?~
哈哈~感覺如何?有時好野就希望和喜歡玩具既大大一齊分享下~~
(能夠分享這份喜悅既人真係唔多~)
回復  redfish

原來如此,即係雙盾應該都ok吧?因為我好驚之前都係影錯相.....
kkkiii0079 發表於 28-1-2011 01:12 PM

其實TV第31話CATCH WAR中第20分鐘左右, MK-II突然變左雙盾
回復 55# redfish

原來如此,謝謝你﹗
因為我認識佢主要係機戰~所以內容上都唔太清楚~

剛剛係旺角入手, 見到唔係好多地方有貨, 有愛o既朋友最好盡快入:o

p.s. 盒o野其實都幾"膠"下, 以造型o黎講其實早幾年前出過o既R3系列 (好似全寫係Real Robot R乜咁) 其實仲正, 大隻型仔價錢平 (小弟入o左兩隻, 第一隻2魚幾, 第二隻1魚唔駛!) 肯花時間執甚至拍得住首版模型!:71:
就係比你呢個post毒死左 :67:
就係比你呢個post毒死左
dragonman 發表於 28-1-2011 10:19 PM

X2,下午睇post,放工入手
樓主冇介紹錯:71:
回復 59# WalkerMachine

希望大家都可以玩到高QC既玩具啦,這個價錢係值得既~^^~