Toysdaily 玩具日報

[新品消息] HT 新 索 Jill 變 身 E Cup Barbie (P.3 增加斗篷和面具)

加件袍要黎傘醜用.  :blame:
太好la~~~Hot toy 又一聽取玩家之作
想換左個body佢
唔知邊款女body岩?
之前果個全包膠女素體如何?
發覺ht 好中意後加一的應該跟埋的配件,,,,,,,如龍哥把刀,鐵血隻鷹,今次件袍(全部亦唔係的重成本野...)

我覺得係HT 專登一開波比小的野你..
之後加番,咁玩家就覺得ht 好好,肯聽意見...........:31:
面罩同件袍都唔知要黎做乜, 加多個頭好過啦~
想換左個body佢
唔知邊款女body岩?
之前果個全包膠女素體如何?
阿lun 發表於 25-2-2011 11:17 PM

唔明ht 點解好似唔識做個似樣的 woman body...................
真係咁難??,,,,,,,,,,
發覺ht 好中意後加一的應該跟埋的配件,,,,,,,如龍哥把刀,鐵血隻鷹,今次件袍(全部亦唔係的重成本野...)

我 ...
E神 發表於 25-2-2011 11:33 PM

無錯! 呢招試過好多好多好多好多次啦!!!!!
係d天真嬌至會中計 之後感動流涕 :58:
唔明ht 點解好似唔識做個似樣的 woman body...................
真係咁難??,,,,,,,,,,
E神 發表於 25-2-2011 11:56 PM

腰我已經收貨,最大問題係雙膊到:sad:
腰我已經收貨,最大問題係雙膊到
阿lun 發表於 26-2-2011 12:16 AM

係,,,,,,,,,
好 A,,,,,,,,,,,,,,,,,,
無錯! 呢招試過好多好多好多好多次啦!!!!!
係d天真嬌至會中計 之後感動流涕
pathk 發表於 26-2-2011 12:08 AM

特別係鐵血隻鷹,,,,,,
已經冇面見人,又冇配件,,,,,,,,,,,,,,,冇咩理由唔跟比人.......
吹脹,,,,,,,,,:38:
腰我已經收貨,最大問題係雙膊到
阿lun 發表於 26-2-2011 12:16 AM

直頭全身都唔得,比例問題1日係度,1日都出唔到靚女......
比例呢d野睇吓medicom啦,佢d女body係易斷,但係比例好....
香港唔知係咪都有呢 :43:
頭像被屏蔽
:71:一早已訂!現在超心急!:43:
如果做到好似35樓果隻甘, 唔送野真係冇問題. 而家最主要既問題係個BODY同個樣, 相比其他問題,呢個先係至命傷.