Toysdaily 玩具日報

[新品消息] HT 新 索 Jill 變 身 E Cup Barbie (P.3 增加斗篷和面具)

頭像被屏蔽
唔改樣唔買. 反正第一隻都冇買, 就係因為唔似.
我無之前個隻 jill, 呢隻其實唔錯, cape反而無都ok, 因為我比較鍾意佢件battle suit (用cape蓋住反而浪費了..好似有36E身材但就著大肚婆衫就唔夠索了哈哈!)
不過如果JILL個樣可以惡D就會訂了, 依家唔係唔好, 只係"洗腦版"應該惡D ma~
會唔會惡樣留返出dx版
今日訂了!:35:好心急!另外ALICE就仲未有得訂....:63:
今日睇左實物, 下身怪怪地. PASS
會唔會惡樣留返出dx版
逆天原罪 發表於 17-1-2011 03:42 PM

應該唔會啦,一個樣算數,改改顏色就真係慳水慳力了.
講真..個頭個樣真係應該改一改去啦...完全無左果種入魔眼神同樣貌....其實本身ver1個樣都好多改良空間...點知HT到呢一版 都係無視....希望Ht又係用果招啦.....又話聽完玩家意見..改過個樣...其實一早就有另一個頭....

我真係ng會HT出乜Q都去訂...如果大貨都係呢個樣...我就無興趣啦!~
X 2 ....HT 有幾無恥 ??
武器佢係game 到真係用呢d ..唔通ht 加支 rambo 火箭炮或死光槍俾佢先叫有良 ...
ricky_lam522 發表於 17-1-2011 11:56 AM

一句話人無恥又無POINT,
一個恐嚇人叫人三思。
你接受唔到反對聲音,咁不如自己整個科淋單機自己講晒佢。
我要batman!!!!!!!!!!!!!!!!!
Metal Gear Solid 好似係出第三代喎 ~~~
毓民MKII 發表於 17-1-2011 10:56 AM

Snake Eater ?! Big Boss ?!
:shiny:
今日訂了!好心急!另外ALICE就仲未有得訂....
samuellam 發表於 17-1-2011 07:22 PM

alice 先正啊~~~~~~
兩隻都正:35:
全身都好有問題,人地d2線廠body都靚過佢多多聲........
全身都好有問題,人地d2線廠body都靚過佢多多聲........
neo.L 發表於 17-1-2011 11:35 PM

事實上,,ht 的女body 真係總係怪怪地,,,,,,,,,,,,,,,,,:67: