Toysdaily 玩具日報

[新品消息] HT 新 索 Jill 變 身 E Cup Barbie (P.3 增加斗篷和面具)

個肚位真係好怪,好似生完仔後 the the 地
買左會自己試下修改內body,應該唔太難...
但是這一次卻最無恥

頭雕一樣

武器一樣   

廉價面具斗篷也不肯做

Cheap 精 !!!
Gretzky99 發表於 17-1-2011 10:00 AM

只有套suit同控制器係新造...
其他所有野都係翻用...配件好少...同系列當中,今次算最削....
mercenaries mode 裡,JILL有把刀仔的...HT連刀仔都慳...
武器方面...Jail Breaker, G. Launcher, Stun rod都從未出過...
唔洗吓吓都重複MP5 同PSG-1 丫~~
頭雕表情冇改,jill被控制時個樣應該係惡d....而家只係頭髮轉色了事...偷懶~!
冇面具冇袍,嚴重偷懶~!

其實今次隻JILL,整體上出得幾HEA吓....
唯一可取係件SUIT D 壓紋...:38:
頭像被屏蔽
I want one like this

如果整到咁 $ x 2  我都買 , 這隻.... no la :38:
整個好D既素體, 又有排用既, 就係唔知點解整黎整去都甘唔掂, 收肚收脾收盤骨位已經可以有大改善, 唉次次睇親D女角都真係入唔落手.   :42:
body 唔得 0 興趣~~
I want one like this
sorsor 發表於 19-1-2011 01:24 AM

大大,改完即時好十倍~~
ht ,請參考一下吧....:42:
素體外形怪怪搞不好是CAPCOM的餿主意,上次CAPCOM也要求把sheva的雙腿改粗!:(
Snake Eater ?! Big Boss ?!
panda-z 發表於 17/1/2011 23:07

HT 個 show 張 poster 係 Snake Eater :71:
邊個可以講呢隻嘢要幾銀?
女性body真係咁難捉比例咩?點解次次都出到畸形咁??

太傻太天真的 HT 覺得只要更改制服便以為 Fans 會掏錢買這個第二版本,終於發現這一款銷量非常差,要面對現實增加賣點..........

:34:

頭像被屏蔽