Toysdaily 玩具日報

查看: 27479|回復: 52

[其他] 目前為止見過最強的玩具收藏家,簡直係超現實…

轉貼的。

真真正正的「包羅萬有」…

已是一年前的帖,潮了請見諒~ :64:

因為不知這位神人是否TD會員,所以放在「會員收藏及玩具櫃貼圖區」好像不大妥當…:(
名符其實的玩具博物館:71:
頭像被屏蔽
個櫃同玩具一d都吾夾,阻住幾多視線,可惜。。

好似陳列藝術品...:((比阿淇大大收藏還要多):ice:
唔算好特別,唔算多:36:(如果只是得相中,只有我四分一左右)相信好多TD大大都比佢多,而且放得唔好....的確櫃同玩具一d都吾夾!:38:
唔算好特別,唔算多(如果只是得相中,只有我四分一左右)相信好多TD大大都比佢多,而且放得唔好....的確 ...
samuellam 發表於 13-1-2011 08:41 PM

巴打 佢唔指咁小  仲有勁多啊!! 佢好似咩都岩 囡囡 聖衣神話 合金 拉打 高達 龍珠 op 物q都有:55:
No doubt that attractive for this great display. :71:

I'm also a loyalty member of ACTxxs.  :shy:

講數量,我諗呢度大把人多過呢個數,講擺放,亦大把人有心思過佢,最強!?太誇了吧?定你想擺會上枱?:74:
No doubt that attractive for this great display.

I'm also a loyalty member of ACTxxs.
Douglas.M.Saint 發表於 13-1-2011 09:15 PM

尊貴的德版主,請問刪除連結的理由為何?:blame:
尊貴的德版主,請問刪除連結的理由為何?
太陽之牙 發表於 13-1-2011 09:28 PM

妖!! 你有冇睇板規嫁??? :53:
櫃多....
好有古典Feel , 不過唔夾放 玩具 !!
放古董擺設就一流啦
:43:
WOW.
:@ 神啊...
妖!! 你有冇睇板規嫁???
Douglas.M.Saint 發表於 13-1-2011 09:38 PM

你講呢個?

請勿在玩具日報討論其他論壇
在一個玩具forum討論另一個玩具forum的事,是不禮貌的行為。
如需討論有關其他論壇的任何消息/處理手法/請在該論壇上討論,玩具日報並沒有責任去代表/回應任何其他論壇的消息或處理手法。
任何有關玩具日報以外論壇的討論將會立即刪除而不作另行通知。

各網友請互相尊重,互助互愛,若有粗言穢語,不守以上的討論守則或預測到罵戰將出現,本區管理員會取消文章而不作另行通知。若有會員無故粗言穢語,我們將立刻取消其會員資格,懇請各會員明白及体諒。

大家分享時應互相尊重,互相支持。始終人人平等,玩玩具不是計較玩具多少、價錢平貴,而是在乎互相分享中的喜悅。

呢個帖都唔係討論其他forum!只係見到有咁驚人的收藏家想大家都開開眼界吧了,因為圖片太多,直接到該forum觀看會比較方便…:76: