Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.51~~~入魔的醫者~~~井阪深紅郎 Weather Dopant

怪人齊套都係得幾隻啫~~~入手難度唔高~~~

係吾高..只係冧緊入吾入隻吾隋得ge"恐佈"(成隻米奇老鼠耳甘)好..好吾抵:55:

some大隻果QC真係好好, 弓起

但係自已果隻就...
big9kan 發表於 6-1-2011 01:36 AM

你隻有乜問題?
:71: WEATHER好型
其實隻硬直老爺要改做全可動應該唔太難, 最大問題仲係佢老人家頭頂果舊野啫, 因為佢嘅重量都會 ...
garykctse 發表於 5-1-2011 09:23 PM
應該係貴在地台同evil tail~(講笑)
pein 發表於 5-1-2011 08:54 PM
老爺其實出可動 SHF 都會有人訂~~~個頭係膠件應該都唔係好重~~~不可動人偶加上訂價貴真係有啲趕客~~~黎緊隻家貓同 Taboo 我諗都係不可動~~~:(
joker 以後ge 都無 訂ar...
怪物et 發表於 5-1-2011 09:34 PM
其實有心想買就唔好等現貨~~~訂咗始終安全啲~~~:(無心買先會搏一搏~~~如果現貨太貴就由佢算啦~~~:DD
係吾高..只係冧緊入吾入隻吾隋得ge"恐佈"(成隻米奇老鼠耳甘)好..好吾抵

你 ...
takeshi 發表於 6-1-2011 01:54 AM
我哋 SHF 區好似無人提過會訂果隻又貴又不可動 GE 老爺 Dopant~~~響兄你竟然有意思~~~:Q
some大隻果QC真係好好, 弓起

但係自已果隻就...
big9kan 發表於 6-1-2011 01:36 AM
THX~~~:77:
big9kan 兄你果隻發生咩事呀~~~抽中壞蛋乎~~~:?

WEATHER好型
ZIN 發表於 6-1-2011 07:27 AM
THX ZIN 兄支持~~~你好似又係最後喎~~~:DD另外恭喜你成為TD超級撰稿員~~~圓咗你最初心願啦~~~:77:
係度再多謝各曾支持本帖的朋友~~~下次分享應該係 Enteral~~~:64:
THX aeroman 兄支持~~~我係比較唔鍾意金色上面噴灰色陰影同埋手肘活動麻麻呢兩樣啫~~~大致上都 OK~~~ ...
Somebody_Ex 發表於 5-1-2011 04:52 PM

不過weather真係好有扭蛋feel!!!:help: 有d又會少d灰色喎!!:@ 真係比佢激親....:*

不過整體黎講真係幾滿意!!!:71: 另外希望今個星期五出黎可以正常價入到R.Nasca啦!!!:D
不過weather真係好有扭蛋feel!!! 有d又會少d灰色喎!! 真係比佢激親....

不過整體黎講真 ...
aeromanCCM 發表於 6-1-2011 04:57 PM
做 QC 嗰位可能只係集中睇白色地方~~~:78:打陰影黎講~~~唔同女工 GE 噴油手勢都有唔同~~~好難統一~~~:(
怪人齊套都係得幾隻啫~~~入手難度唔高~~~
THX Kira 兄支持~~~

我有第六感 utopia 出 SHF ...
Somebody_Ex 發表於 5-1-2011 11:08 PM

Some兄,你嘅第6感一定要中呀:$
我哋 SHF 區好似無人提過會訂果隻又貴又不可動 GE 老爺 Dopant~~~響兄你竟然有意思~~~
THX~~~ ...
Somebody_Ex 發表於 6-1-2011 03:53 PM

因為如果佢出細妹..(我都覺得有d機)..甘我就想齊套左個家族..:unhappy:

但我依然覺得老爺係好吾抵...:*
算係w中幾型既dopant:71:
因為如果佢出細妹..(我都覺得有d機)..甘我就想齊套左個家族..

但我依然覺得老爺係好吾抵.. ...
takeshi 發表於 6/1/2011 20:59

公主好大機會會出硬直版... :63:
Some兄,你嘅第6感一定要中呀
pein 發表於 6-1-2011 08:28 PM
一隻咁 HIT 咁霸氣 咁快畀人 KO GE 怪人~~~笨大 SHF Team 唔出真係對唔住老細~~~(我估)~~~:shy:
因為如果佢出細妹..(我都覺得有d機)..甘我就想齊套左個家族..

但我依然覺得老爺係好吾抵.. ...
takeshi 發表於 6-1-2011 08:59 PM
啊~~~原來醉翁之意不在酒~~~:Q 咁老爺有大約五十巴仙響兄你會中招喎~~~雖然真係唔抵~~~:60:
算係w中幾型既dopant
hofai 發表於 6-1-2011 09:45 PM
THX  hofai 兄支持~~~我以為 ZIN 兄已經係最後一位添~~~:$
公主好大機會會出硬直版...
garykctse 發表於 6-1-2011 10:20 PM
靚女真係掂~~~連變怪人個樣都有咁多粉絲~~~:shy:
> 靚女真係掂~~~連變怪人個樣都有咁多粉絲

因為笨呆 (Megahouse) 剛剛出左公主 :35:
最後比 藍A哥 KO 左 ....:68:
你隻有乜問題?

好多出界情況, 仲要幾深色下, 好彩集中係龍尾, 都係要自己落手補下鑊:DD

big9kan 兄你果隻發生咩事呀~~~抽中壞蛋乎~~~

我諗上面情況唔算壞蛋既, 不過sad sad地:unhappy: