Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.51~~~入魔的醫者~~~井阪深紅郎 Weather Dopant

w劇情真係近年絕少有咁精彩...
只係有d不滿打最終boss唔夠氣氛, 睇返555就做得好好!
latu 發表於 5-1-2011 12:18 PM

唔知OOO's既打鬥場面吸唔吸引到你呢:^
呢隻感覺上擺多過玩  但係真係好型!
遲啲Terror就真係擺多過玩啦:66:
唔知OOO's既打鬥場面吸唔吸引到你呢
F.S.飛煞 發表於 5-1-2011 06:40 PM

sorry, 000既打鬥場面我真係唔識欣賞...
some大出weather post實support!!

同意some大講,隻手只係屈得好少,我玩o個時真係嚇左一嚇呀
SHF 出W 的怪人真係出得好正..依架攪到我想齊套...吾同真係要入埋吾隋得ge米奇老鼠:no:
> 開段琉兵衞同井阪剃鬚時有啲恐怖~~~好似魔街理髮師某幾幕咁

其實 W 個故事都幾黑暗, 只係 ...
garykctse 發表於 5-1-2011 01:31 PM
城巿罪案偵探故事~~~我都覺得有少少暗~~~:DD
十卜 some 大好 post!
有關減料問題, 有時間可查看 Bandai-Namco Group 近年股價就會略知端倪
garykctse 發表於 5-1-2011 12:54 PM
THX gary 兄支持~~~:) 減料已成事實~~~另一方面就暗暗逐隻加價~~~非限定由初頭百幾加到而家二百幾~~~加幅接近百份之五十~~~:oh:
扑...
天氣先生應該要換人...換佢黎報天氣XDD
KMin 發表於 5-1-2011 01:10 PM
唔好攪 GAG 啦衰鬼~~~:shy:
weather ar !!!!!!!!!!!!!11
怪物et 發表於 5-1-2011 04:47 PM
怪物兄無訂咩~~~:?
十卜~ 呢隻真係幾正
stephen727 發表於 5-1-2011 04:35 PM
THX stepen 兄支持~~~:)
some大 隻weather既QC唔差喎~

呢隻既造型應該係繼Nasca後第二正

p.s.好想笨大出埋utopia
攝影_基 發表於 5-1-2011 04:08 PM
咁多人鍾意 Utopia~~~我諗好有機會出埋~~~爭在係 Figuart Zero 定係 SHF 啫~~~:(我諗個個都想出 SHF~~~:shy:
怪物兄無訂咩~~~
THX stepen 兄支持~~~
咁多人鍾意 Utopia~~~我諗好有機會出埋~~~爭在係 Figuart Zer ...
Somebody_Ex 發表於 5-1-2011 08:43 PM

Utopia我諗應該會配合外傳DVD Eternal篇推出SHF:shy:
十卜
saga522 發表於 5-1-2011 05:15 PM
THX saga 兄支持~~~:)
呢隻感覺上擺多過玩  但係真係好型!
拉打迷 發表於 5-1-2011 07:07 PM
擺多過玩~~~不過做情境唔錯GE~~~:shy:
遲啲Terror就真係擺多過玩啦
pein 發表於 5-1-2011 07:32 PM
直頭唔識郁~~~唔明笨大點解要出咩鬼嘢 Figuart Zero~~~個價又唔係平好多~~~真係想搵到我哋盡~~~:o
THX saga 兄支持~~~
擺多過玩~~~不過做情境唔錯GE~~~
直頭唔識郁~~~唔明笨大點解要出咩鬼嘢 ...
Somebody_Ex 發表於 5-1-2011 08:52 PM

應該係貴在地台同evil tail~(講笑):x
其實隻硬直老爺要改做全可動應該唔太難, 最大問題仲係佢老人家頭頂果舊野啫, 因為佢嘅重量都會幾係..... :70:
怪物兄無訂咩~~~
THX stepen 兄支持~~~
咁多人鍾意 Utopia~~~我諗好有機會出埋~~~爭在係 Figuart Zer ...
Somebody_Ex 發表於 5-1-2011 08:43 PM
joker 以後ge 都無 訂ar...:63:
SHF 出W 的怪人真係出得好正..依架攪到我想齊套...吾同真係要入埋吾隋得ge米奇老鼠
takeshi 發表於 5-1-2011 07:58 PM
怪人齊套都係得幾隻啫~~~入手難度唔高~~~:shy:
some大出weather post實support!!

同意some大講,隻手只係屈得好少,我玩o個時真係嚇左一嚇呀
KiraYamato0621 發表於 5-1-2011 07:57 PM
THX Kira 兄支持~~~:$

Utopia我諗應該會配合外傳DVD Eternal篇推出SHF
pein 發表於 5-1-2011 08:48 PM
我有第六感 utopia 出 SHF GE 機會幾高~~~:)分分鐘失驚無神唔知邊個月 GE 魂限就係佢~~~:o
some大隻果QC真係好好, 弓起:77:

但係自已果隻就...:69: