Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.51~~~入魔的醫者~~~井阪深紅郎 Weather Dopant

拳頭位小心會溶膠甩色,佢個包裝都特登揾野隔開佢地
some大出post一定support!!!:$ weather隻手真臂可動真係好差...........:80: 不過細緻度真係好高分呢!!!!:)
w劇情真係近年絕少有咁精彩...
只係有d不滿打最終boss唔夠氣氛, 睇返555就做得好好!
Good reporting... Some 大兄嘅靚相令 SHF 系列嘅產品更好看
Englishman 發表於 5-1-2011 08:17 AM
THX Englishman 兄支持~~~:)我啲相好似"五十年不變"咁~~~自覺有啲古板~~~大家唔嫌棄就好啦~~~:(

呢隻真係正...但係限定..
唉..
老黃龍 發表於 5-1-2011 08:18 AM
除咗電王有幾隻大貨外~~~其他怪人全部都係限定~~~我諗笨大真係想封住蝕本門~~~保障公司利益~~~但犧牲咗我哋啲海外玩家~~~:o
十卜 some 大好 post! :77:
有關減料問題, 有時間可查看 Bandai-Namco Group 近年股價就會略知端倪 :64:
扑...
天氣先生應該要換人...換佢黎報天氣XDD
冇錯!
davidki99 發表於 5-1-2011 09:29 AM
我睇咗三十六話有三次咁多~~~真係好感動~~:$
開段琉兵衞同井阪剃鬚時有啲恐怖~~~好似魔街理髮師某幾幕咁~~~:50:
拳頭位小心會溶膠甩色,佢個包裝都特登揾野隔開佢地
yugi 發表於 5-1-2011 09:45 AM
多謝 yugi 提點~~~:)以前裝著啲顏料會比較容易溶~~~但 SHF 好似已經改善咗~~~咁耐都未有一隻溶過~~~:43:嗰度隔開我諗係為咗減少刮花機會~~~:)
> 開段琉兵衞同井阪剃鬚時有啲恐怖~~~好似魔街理髮師某幾幕咁

其實 W 個故事都幾黑暗, 只係加上左好多喜劇元素去沖淡, 因為始終係合家歡時間播 :38:
some大 隻weather既QC唔差喎~

呢隻既造型應該係繼Nasca後第二正:71:

p.s.好想笨大出埋utopia:)
我隻WEATHER把武器既收納型態完全插唔入腰果兩個位:56:
十卜~ 呢隻真係幾正:shiny:
我隻WEATHER把武器既收納型態完全插唔入腰果兩個位
238YES 發表於 5-1-2011 04:31 PM
有大細竉嗰喎~~~調轉係入唔到架~~~你試吓調番轉呀~~~:65:
weather ar !!!!!!!!!!!!!11:79:
some大出post一定support!!! weather隻手真臂可動真係好差........... 不過細緻度真係好高分呢!!!!
aeromanCCM 發表於 5-1-2011 10:07 AM
THX aeroman 兄支持~~~我係比較唔鍾意金色上面噴灰色陰影同埋手肘活動麻麻呢兩樣啫~~~大致上都 OK~~~:35:
w劇情真係近年絕少有咁精彩...
只係有d不滿打最終boss唔夠氣氛, 睇返555就做得好好!
latu 發表於 5-1-2011 12:18 PM
係咪 Terror 同 Utopia 呀~~~:65:~~~對 Terror 都好好~~~不過 Utopia 咁強~~~KO 得太快啦~~~:DD
十卜