Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 皆旺地庫垃圾岡

平時經過一眼都唔睇,真係好似垃圾場
another bad shop @ ins is sxxxxxxxxxxx @ 2/f near gxxxxxxx shop

one of my friend lived in macau  ...
S20081997 發表於 7-1-2011 04:21 PM

呢D冇計.......始終開舖係為錢, 呢D舖仔一手交錢一手交貨最實際
Hold 成兩個星期, 我又覺得肯就人情, 唔肯又道理.....
之後加價就別話........
除非佢 Yahxx 寫明可一個月內交收, 如果唔係唔留兩星期我又覺得好錯....
剛剛sea food痕行左ctma地庫,了一了心隱。

原來爆米食左二手店間鋪位,重係同以前一樣,好懷念。
...
godofcat 發表於 7-1-2011 06:19 PM

1/4 Luke???
咁大隻???????
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
想起個間野幾好笑,有次經過問一套盒蛋幾錢,佢聽錯了以為我係遊客,開我$500。我聽了無出聲走人,佢走來 ...
WACOM 發表於 7-1-2011 10:30 PM

:Q
最離譜係佢擺到成條走廊都係佢D野, 行都行唔到
felixchi 發表於 4-1-2011 05:03 PM

係啦
個場都無王管
小弟幫襯過一次-.-買貴左29X佢就賣35X,之後以後唔行佢度,一入就由左行起,小弟FD比佢昆過1魚-.-
其實大家估四眼老細會唔會上 TD?
佢睇倒大家既 "意見" 既話唔知會唔會心諗: 眾人皆醉我獨醒~ 呢個才是生意之道~
佢間野出左名係貴到死, 如果買野唔格價, 又唔可話人昆你, 只係你唔好彩, 入左間名店.

所以俾佢昆一魚係一件好事, 以後買野要學會格價, 當係交學費.

小弟幫襯過一次-.-買貴左29X佢就賣35X,之後以後唔行佢度,一入就由左行起,小弟FD比佢昆過1魚-.-
bully24285 發表於 9-1-2011 02:37 AM
佢間野出左名係貴到死, 如果買野唔格價, 又唔可話人昆你, 只係你唔好彩, 入左間名店.

所以俾佢昆一魚係一 ...
馬仔 發表於 10-1-2011 04:21 PM

d貨入一入四眼仔店即刻升值:71:
咁垃圾岡隔離, 由 1 樓搬落 B 樓o個間係, 我無幫襯過, 咪一直都係咁貴 ?
RIDER 頭 part 9 十四隻, 我問佢, 佢話陸魚半, 你要就平 d 比你齊頭陸魚.
最後我肆魚半買到, 老實講就算買貴 d, 五魚至五魚半, 點都 ok 了, 都去唔到陸魚...
回復 131# 馬仔

放心-.-我無交禁多''學費''我FD 姐,記得佢當時係用(最後1只!要ge平D比你)呢句野來收我FD 1魚''學費''-.-
頭像被屏蔽
永遠只係覺得佢係塞住條路既廢人黎.