Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 皆旺地庫垃圾岡

:(仲有一句”見係你咋,平d比你啦!”

大佬我都唔識你,見係我做乜咋?諗番都覺得搞笑!:DD:DD
平D 比你....
收小D 你....
:(
垃圾岡 ?! 堆填區呀...
有無金句錄音 ? :58::34:
有無金句錄音 ?
left1221 發表於 11-1-2011 11:54 PM

want to be a ringtone for your phone ?? :DD:DD
仲有一句”見係你咋,平d比你啦!”

大佬我都唔識你,見係我做乜咋?諗番都覺得搞笑!
正福娃 發表於 11-1-2011 11:33 PM

小弟,睇你骨格精奇,係萬中無一的玩玩具奇才,維護玩具界和平就靠你了。我呢度有盒XS-06,見同你有緣,就平D賣俾你啦!
皆旺成個場都真係無咩好行。
我之前試過係地庫小店度執到隻二手R魂 O GUNDAM$80。之後都真係未試過係地庫度執到野。
一樓幾乎可以無視,二樓都OK既,不過就真係要格下價先,因為個度D格好海鮮,有時係全旺角最平,有時係最貴,所以大家要做左功課先好去皆旺度出手啦。
仲有一句”見係你咋,平d比你啦!”

大佬我都唔識你,見係我做乜咋?諗番都覺得搞笑!
正福娃 發表於 11-1-2011 11:33 PM

呢句好好笑~~

:he:
其實只要唔落地庫個場唔叫好差,
尤其二樓有間賣SHF嘅時不時個價都係全MK最平
小弟,睇你骨格精奇,係萬中無一的玩玩具奇才,維護玩具界和平就靠你了。我呢度有盒XS-06,見同你有緣 ...
fourson 發表於 12-1-2011 16:08

做過一次蠢仔,以後米搞我!:62:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
其實想問問在這裏買嘢有什麼問題,特別貴?二手當新嘢賣?or其他?
聶風 發表於 12-1-2011 10:43 PM

eg :你想買玩具A 佢完全唔知玩具A係o羊黎 佢會話ARM ARM賣左5分鐘 叫你落住訂先
佢有貨再CALL你 當你等左一斷時間都冇CALL你o既時候 想退訂 佢會叫係用訂金再加錢
硬食佢D貴價盒殘有灰塵千年死貨 :53::53::53:
小弟,睇你骨格精奇,係萬中無一的玩玩具奇才,維護玩具界和平就靠你了。我呢度有盒XS-06,見同你有緣 ...
fourson 發表於 12-1-2011 16:08

絕世金句,無出其右!佩服:64:

好耐冇去皆旺,原來地庫落樓梯右轉四眼佬「平啲俾你」玩具舖已執 {:1_207:}
太陽之牙 發表於 27-3-2019 08:38 PM
好耐冇去皆旺,原來地庫落樓梯右轉四眼佬「平啲俾你」玩具舖已執  
...

唔係搬過隔離B16咩?