Toysdaily 玩具日報

查看: 7568|回復: 49

[分享討論] 敬告各位當年買唔到的大大,信和三樓返左一批6" Ironman MK.VI

仲係靚價一魚六,
立下眼睇QC都好像幾好
等唔切下年山口式或儲開6"的大大要把握機會了~

(雖然這批貨好明顯是來遲了...)
請問見唔見有 WM呢
請問見唔見有 WM呢
jimmyltk 發表於 2-1-2011 10:36 PM

這個就無,倒是有一款新的敵方綠色盔甲
這個就無,倒是有一款新的敵方綠色盔甲
隨感一亡魂 發表於 3-1-2011 11:13 AM

那是Titanium Man~

不知為何對他們沒那麼執著了.....:shy:
如其他兄弟所言, 感覺那只是3.75"的放大版....
那是Titanium Man~

不知為何對他們沒那麼執著了.....
如其他兄弟所言, 感覺那只是3.75"的放大版 ...
手榴蛋包飯 發表於 3-1-2011 11:50 AM

這個麻...
其實係有過而且係大約十隻左右,但因為我貴價入咗上一水...
所以都係留個機會俾人啦~點知第日上去搵MU3.75個時已經變咗兩行mark vi:69:
頑仔對面嗎?:shiny:
要留意既係, HULKBUSTER 其實係舊模......
WM 係有的, 只係一出就俾人買哂...
Titanium Man 6吋反而唔夠3.75 做得好...
老細d貨好鐘意出d唔出d, 佢war machine都出過3水la, 同埋有心買mark 6可以上去睇睇, 成10隻任你驗, 你笑我都係咁講, 我驗左10分鐘 :66:
的確係好參差...WM可能灰色無咁覺!d mark vi我真係唔係好買得落手...何況另外個兩隻...
究竟係邊間鋪?3樓唔見有!

2樓電梯邊有1間,但老闆話早幾日已賣清!而且唔肯定再會有貨!

8吋不可動就有1隻!
究竟係邊間鋪?3樓唔見有!

2樓電梯邊有1間,但老闆話早幾日已賣清!而且唔肯定再會有貨!

8吋不可動 ...
cal 發表於 3-1-2011 10:13 PM

信和是唐樓式計樓層,即:
3/F
---Lift---
2/F
1/F
UG/F
G/F

簡單D講,信三樓是搭Lift按3字,"頑皮死小孩"的對面。
頑仔對面嗎?
一舊仔 發表於 3-1-2011 06:33 PM

係阿:(
我打漏左間鋪個名tim...
其實係有過而且係大約十隻左右,但因為我貴價入咗上一水...
所以都係留個機會俾人啦~點知第日上去搵M ...
Toruk_Makto 發表於 3-1-2011 05:33 PM

真是人走茶涼...電影狂熱果期大家當神咁拜,熱烈一過變死貨:(