Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 敬告各位當年買唔到的大大,信和三樓返左一批6" Ironman MK.VI

老細成日收埋貨,你套多佢兩句就拎出黎啦,不過一人只限一隻
they are all MK 6....
pcwolf 發表於 17-1-2011 02:52 PM

又冇唒喇....
我今日放學特登入tm吉吉,得番三隻鈦金俠,我買左一隻
老細成日收埋貨,你套多佢兩句就拎出黎啦,不過一人只限一隻
JUNOWONG28 發表於 17-1-2011 09:14 PM

佢!...........竟然咁對一個特登為WM而出mk的小毒男:56:
個日睇到個post,第日考完試就仆出去,點知:31:
佢!...........竟然咁對一個特登為WM而出mk的小毒男
個日睇到個post,第日考完試就仆出去,點知
justwe 發表於 17-1-2011 10:11 PM

你係熟客佢知你想買佢有貨就拎出黎比你架啦,
你又無問下佢,如果佢真係同你講無既話,就真係無貨了
你係熟客佢知你想買佢有貨就拎出黎比你架啦,
你又無問下佢,如果佢真係同你講無既話,就真係無貨了
JUNOWONG28 發表於 17-1-2011 10:19 PM

我可能太直,一去到就問老細有冇WM?
佢話冇,咁我又只想要鈦金俠、WM同mk6
但又想WM同mk6一set買....
不過好彩tm吉吉仲有鈦金俠:61:,入左隻,我覺得qc ok
仲有wfc tf大黃蜂$ 一條魚找三雞
(仲c怱痕,去扭SDGUNDAM DX,一扭就中剎帝利跟手再中獨角獸,就收左手:36:)