Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 敬告各位當年買唔到的大大,信和三樓返左一批6" Ironman MK.VI

老細d貨好鐘意出d唔出d, 佢war machine都出過3水la, 同埋有心買mark 6可以上去睇睇, 成10隻任你驗, 你笑我都 ...
Assassin 發表於 3-1-2011 07:12 PM

那間鋪就是這方面爽,行得舒適,又多貨俾你慢慢擇~
店員又不趕客:D
終於買到!

但是要注意係會員才可以買!所以要入會先!比20元!

wm 就冇,不知何時有貨了!

反而早前有隻炒得好貴的heman,

佢有一盒係heman+superman的。
不如考慮山口式啦..
多謝大大,今晚我唔止入左VI, 連
WM都入到呀!
WM都入到呀!
一舊仔 發表於 10-1-2011 11:55 PM

X2 WM好正 都mk6都唔差
宜加反而係HULKBUSTER 同鈦合金人冇咩人講.....

goodgoodgood!!!!  我都話左呢間鋪久唔久都會有d市面罕有既野會有~
我都買左HULKBUSTER、WM同TITANIUM MAN......正!
其實WM係有..不過貨源唔多...如果想買問下老細佢一定有求必應架!

既然大家反而無咩講呢2隻我就分享一下相片la~~

除頭盔後.......

不過上色真係麻麻地~~~  睇下個心口......基本可以上得更好!!!!
X2 WM好正 都mk6都唔差
tsang1528 發表於 11-1-2011 12:07 AM

咩價位呀請問?
WM都入到呀!
一舊仔 發表於 10-1-2011 23:55

有WM咁正~~~:shiny:
請問WM 幾多錢入??
我都成功購入WM了, 現在剩下Hulkbuster沒買~
Hulkbuster太詭異啦, 身體盔甲線條有棱有角, 但就給我殺媽死電蚊香頭盔, 還有牙簽大砲, 未免......
唔, 恐怕我買回來也不會讓他滅蚊....:(
goodgoodgood!!!!  我都話左呢間鋪久唔久都會有d市面罕有既野會有~
我都買左HULKBUSTER、WM同TITANIUM MAN ...
玩具烈士-奇雲 發表於 11-1-2011 03:43 AM

上色...:cool::cool::cool::cool:

個造型都...:cool:
除掉頭盔其實很有型,
但戴了頭盔就顯得拳頭太細...
請問WM 幾多錢入??
猩猩叫 發表於 11-1-2011 10:58 AM

正常價, 同mark vi一樣:43:
不如考慮山口式啦..
eric 發表於 5-1-2011 02:21 PM

山口式係另一回事了:(
對玩6"一路走過來的玩家而言Movie 2的這對6"可是久違了的精彩喔~
請問今日仲有冇貨呢?