Toysdaily 玩具日報

查看: 32017|回復: 43

[玩具攝影] VF-1 TV Ver. 完全紀錄 - Gerwalk 及 Battroid 篇(19/06新加VF-X,AB,VR相片)

又到聖誕假期,出街玩左兩晚之後,成個謝哂

今日留家回氣,搵野影下,記得應承過自己要同 D VF愛機影埋Gerwalk 及 Battroid模式,一於開工

(先黎個溫故知新,Fighter 篇 - http://www.toysdaily.com/discuz/thread-131958-1-1.html)

各位師兄都係嗰句,傻瓜機級數,多多包涵

第一個出場係....

VF-1S

With F.A.S.T. Pack

VF-1J (輝)

With Armor Parts

VF-1D

VF-1A (MAX)

VF-1A(柿崎)

VF-1A(量產)

VF-1J(量產)

VF-1J (MAX)

With F.A.S.T. Parts

VF-1J (米娜)

With F.A.S.T. Pack

VF-1A Angel Bird

VF-X

VF-1D Virgin Road

個人介紹完畢,跟住係團體照

伯明翰小隊

紅藍機

骷髏大隊

《完》

後記:

終於都幫 VF 機影埋 Gerwalk 及 Battroid 模式,總算對自己有個交待

由今朝11點攪到5點,都幾甘

有 D 相影得好求其,希望大家唔好見怪

因為要留錢下年買金毛同炎神,所以今年無買聖誕禮物比自己,本來有小小唔開心

但今日影完相後,先發覺唔一定係物質上的滿足,人先會開心

原來同你現有既玩具影下相,幫佢地擺下POST,打掃下,都可以好快樂

其實滿唔滿足,開唔開心,完全在乎我地自己既想法

我地己經有太多玩具了,可能今日新買的,到聽日已經放在玩具櫃內供奉,跟住就不屑一顧

這真的好嗎?何不將現有的重新拿出來玩一玩,可能有意外得著也說不定呢!

亦因此,我已收到今年的禮物了,希望各位師兄都能有個開心、快樂的聖誕及新年

以上說了些詞不達意既廢話,請各位師兄見諒,再見
:handshake:  好多菜呀!
ching 簡直係pose王,個個pose都咁鬼型:59:
ching 簡直係pose王,個個pose都咁鬼型
VF27 發表於 27-12-2010 12:59 AM

x2
頭像被屏蔽
不單只多菜,重棵棵都係1/48添。
師兄有愛有心機,勁!
:shiny:
頭像被屏蔽
O.T. 咁橋我今晚都玩緊菜,不過太夜未完成。
睡前見到師兄嘅post,心思思想KO埋棵菜添。
樓主你毒死人。:no:
support! :71::71::71:
正呀:handshake:
:77: VF-1! :love:
小Ben Ben,你卒之了左件心事!You really done a good job!

強力支持!
good collections~~
你好 請問可以拍幾張那隻VF-1D的橘色胸甲刻線的特寫嗎? 謝謝
"我地己經有太多玩具了,可能今日新買的,到聽日已經放在玩具櫃內供奉,跟住就不屑一顧

這真的好嗎?何不將現有的重新拿出來玩一玩,可能有意外得著也說不定呢!"

同感:67:
Great, any movie version?
正:shiny::handshake: