Toysdaily 玩具日報

[分享討論] FALCONER PREDATOR 開箱.分享 (加相)

先用手機影幾張同大家分享一下,以後再加相:lol

原來HT都會聽下大家講喎:o :o 支...................

今次個predator骨頭就最滿意:victory: :victory:

最後影多幾張分享一下:) :)

呢個位有D危險:@ :@ :@

你地睇下........................:@ :@ :@ :@

好彩有呢個:lol :lol :lol

後話......
今次我個人覺得隻falconer有少少失望.............隻鷹我就覺得可有可冇,predators骨就真係very good......................................
多謝觀看:handshake :handshake
加相

先謝過圖 ~ 終於有圖睇 thx 大大

個身好似好瘦咁... 怪怪地...  隻左手好似好幼咁... 希望係錯覺

o個個窿真係比大大嚇一嚇, 整體都認同大大, 真係麻麻de... 好有機會破招股價 ~

另外, 大大請問舊predator 頭骨個口郁唔郁得架 ???
先謝過圖 ~ 終於有圖睇 thx 大大

個身好似好瘦咁... 怪怪地...  隻左手好似好幼咁... 希望係錯覺

o個 ...
ivykwong1997 發表於 21-12-2010 11:20 PM

仲要係不可脫~

回復 2# ivykwong1997

隻左手同berserker predator
真系“无面“,觉得只雀有少少多余,幸好幅骷髅骨几得,照入!:!
隻左手同berserker predator
感謝分享!:71:
呢隻...pass
無得脫面具真係無咩吸引力~
唔知遲d出面會唔會有自製頭賣呢?