Toysdaily 玩具日報

查看: 23463|回復: 47

[玩具攝影] 今日勁入...TRON,電單車,figure,diecast-[多圖小心]

近排最 hit 莫過於係 TRON 啦!(個人認為)
咁當然就要揾吓佢啲玩具啦!

有日行開雞旺,就去問問幾時有貨返...
誰知收到嘅答案係:
「TRON? 呢啲玩具...太玩具喇...唔會入㗎,你自己去吉吉睇睇有冇啦!」
我當堂呆咗...咦?乜呢間唔係賣玩具咩?
太玩具?咁你賣緊乜野?藝術品?
算!當我無問過!
今日喺反嘔城見到有行貨返就勁入一番!!!唔講咁多...去相!!

1/6 我嫌太大又唔可以揸喺手成日玩,所以買㗎細嘅...都唔錯,有燈又有聲,正!!

不過個盒咁大個,以為有d乜,原來係俾你望吓個3D樣

到 figure 喇,一㩒制就會有個人樣,仲曉講野,咁嘅價,邊度揾!

到鐵車仔,橙色紅色最小見!

細公仔,最唔靚又最貴,不過原來好有用!

因為原來啲頭可以換咗架大電單車個人頭!咁就係 SAM 楂返㗎車喇!

謝謝觀賞!
MK 有冇得買呀, big fans here 2
:)support
kevin flynn 著衫都識發光 :66:
MK 有冇得買呀, big fans here 2
humanspider 發表於 17-12-2010 07:28 PM

mk 唔覺有,試吓反嘔城啦!
:71:
原來大隻個D著燈有埋個樣咁正架........:47:
大大入得好,第一二幅圖好壯觀!
頭像被屏蔽

:66: 最正
:66:
原來大隻個D著燈有埋個樣咁正架........
玩具Kenny 發表於 17-12-2010 11:47 PM

我在反口城試玩完都覺得很震撼:@

OT:之後馬上撩人去睇Tron套戲,俾個理由自己買套玩具
(之不過點解會譯成創戰紀...明明N年前的電子世界爭霸戰未幾貼題...)
但大家都堅持去看蝦耳波特同婚前性愛...
我在反口城試玩完都覺得很震撼

(之不過點解會 ...
隨感一亡魂 發表於 18/12/2010 11:32 PM

咁樣對比3.75"個D好唔抵玩
心大心細想買黎玩下
但又冇玩開大比例
我在反口城試玩完都覺得很震撼

(之不過點解會 ...
隨感一亡魂 發表於 18-12-2010 11:32 PM

哈利既場數在尖沙咀IMAX好多,TRON全日得一場(深夜)
one thing for sure, Hot Toys won't put sound effects in their products.