Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.48~~~超越光速的戰士~~~Kabuto Hyper Form

VERY GOOD:$
:71: nice
正呀!!分享得好好呀~~
我本人期待鋼鬥王Hyper Form多D
又係一隻令人期待..但有小小失望而回既shf..真係有好多野好左..但退步左的..更多..而呢隻野..一d都唔平
some大對SHF嘅堅持令我非常敬佩!! 支持!!!
加油呀some大!!!
aeromanCCM 發表於 12-12-2010 10:04 PM
THX aeroman 兄支持~~~你影GE相都好好呀~~~:77:
加粗左既手臂同大腿真係好正!
virtualman 發表於 13-12-2010 12:04 AM
加粗無錯係整體好睇咗~~~但重量反而輕過之前隻 Rider Form~~~:38:
VERY GOOD
wing0boy 發表於 13-12-2010 09:56 AM
Wing sir 你又來支持了~~~:$

nice
FrTW 發表於 13-12-2010 10:04 AM
THX~~~:shy:

雖然今次腳底有返刻紋(上個月的KIVA帝王和DARKKIVA都係平底腳), 可惜D紋是錯的

正呀!!分享得好好呀~~
我本人期待鋼鬥王Hyper Form多D
inowu 發表於 13-12-2010 10:11 AM
THX inowu 兄支持~~~:)鋼鬥王 Hyper Form 如果出應該會係魂限~~~:(
又係一隻令人期待..但有小小失望而回既shf..真係有好多野好左..但退步左的..更多..而呢隻野..一d都唔平
老文 發表於 13-12-2010 11:11 AM
明白~~~令次隻SHF其實係買個新素體造型~~~講好玩抵玩都係裝著果隻好啲~~~:78:
雖然今次腳底有返刻紋(上個月的KIVA帝王和DARKKIVA都係平底腳), 可惜D紋是錯的
redfish 發表於 14-12-2010 10:18 AM
係咪右腳啲紋呀~~~同設定確係有啲出入~~~其實生產上係可以跟番GE~~~:o 不過我諗要去到 BM 12" 大比例兼要有咁上下賣價先會比較正視呢啲細節問題~~~:(
係度再多謝各位支持本帖的朋友~~~下次 SHF 分享應該輪到天氣先生同大家姐 Nasca~~~:)
係咪右腳啲紋呀~~~同設定確係有啲出入~~~其實生產上係可以跟番GE~~~ 不過我諗要去到 BM 12"  ...
Somebody_Ex 發表於 15-12-2010 10:02 AM

有R Nasca做聖誕禮物真好!
可惜只訂R Nasca,冇訂Weather:70:
越期望, 越失望:sad:, 腳唔接地SAD爆:56:
有R Nasca做聖誕禮物真好!
可惜只訂R Nasca,冇訂Weather
pein 發表於 15-12-2010 10:42 AM
天氣先生咪要食現貨~~~:(宜家又好難講會唔會有好價~~~近來真係好飄忽~~~:o
越期望, 越失望, 腳唔接地SAD爆
big9kan 發表於 18-12-2010 02:34 PM
有同感~~~:67:唔接地兼腳掌重心輕~~~我成日都好驚會跌斷隻角~~~:55:
redfish 發表於 14-12-2010 10:18 AM

佢唔似FAIZ咁好
不過呢隻HK主要應該係用武器做主打
其實SHF呢家野都唔應該太大要求了,又不是限定...
support :35: