Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.48~~~超越光速的戰士~~~Kabuto Hyper Form

係囉,隻眼藍左d,明明係粉藍色唔同普通kabuto

你隻行版咁快到ge...
我琴晚都係買水咋

唉...我o個隻買o個時銀色有甩
armarm先補完油,......超辛苦..

support some大靚相
史上屈機的幪面超人 :DD:DD

倒下後便很容易會弄斷頭上的觸角~~~弄斷後便需要買多一隻 :no::no:

support !! :71:
好詳盡既介紹,我次次都係睇完你既介紹,
先推動我買一件新產品

btw,小心身子^^
十卜~~
冇錢買.. :sad:

:58:点解紅克腳,,,,有無解析
好詳盡既介紹,我次次都係睇完你既介紹,
先推動我買一件新產品
btw,小心身子^^
AR樂 發表於 11-12-2010 02:41 PM
報告好仔細,不過some大要錫身訓多d...
F.S.飛煞 發表於 11-12-2010 12:10 PM
多謝兩位關心~~~我想趁宜家重幾有 heart 又捱到吓~~~就想同啲玩具影多啲相做番個記錄~~~我會就住自己架啦~~~:77:到人老咗心態又老咗果時~~~就無咁多心力開壇影相做分享帖架啦~~~:oh:
支持
support
saga522 發表於 11-12-2010 01:44 PM
THX saga522 兄支持~~~:)
Support some大~~隻野睇落真係唔錯呢
timothy276217 發表於 11-12-2010 02:04 PM
HK 算係唔錯GE一隻SHF~~~只係嫌佢比較輕唔夠質感啫~~~:78:
点解紅克腳,,,,有無解析
冬暖夏涼小恐龍 發表於 11-12-2010 05:47 PM
原本設定係咁樣嘛~~~因 Maximum Rider Power 釋放出能量粒子~~~使右腳加上一件特殊裝甲~~~所踢出 GE Rider Kick 就更具殺傷力~~~:(
係囉,隻眼藍左d,明明係粉藍色唔同普通kabuto
歐比旺.肯諾比 發表於 11-12-2010 02:22 PM
大約係粉藍綠色~~~SHF 對眼啲色唔係咁啱~~~不過都唔係第一次啦~~~記唔記得 Gatack 同 UK 對粉紅眼呀~~~:(
支持Some大,我自己都入左手,我既第一隻拉打。

你隻行版咁快到ge...
我琴晚都係買水咋

唉...我o個隻買o個時銀色有甩
armarm先補完油,......超辛苦 ...
KiraYamato0621 發表於 11-12-2010 02:29 PM
我响全香港最快有行貨GE地方入手嘛~~~:shy:不過其實都係差一日半日時間啫~~~:DD
史上屈機的幪面超人

倒下後便很容易會弄斷頭上的觸角~~~弄斷後便需要買多一隻

suppo ...
S20081997 發表於 11-12-2010 02:36 PM
多謝S兄支持~~~:)啱啱有位朋友真係跌斷咗把劍隻 Drake Zector~~~我諗跌爛事件會陸續有黎~~~:60:
支持支持
腰上的HYPER ZECTOR同之前既劇場黃金戰士唔同左...細左...
Great report & photo! support some大!:71:
全膠宴 + 向前仆...:@:50::no::42:
Great report & photo! support some大!:71:
全膠宴 + 向前仆...:@:50::no::42: