Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.48~~~超越光速的戰士~~~Kabuto Hyper Form

今日入左喇~
本身想入trial
但唔見有:80:

HK比Kabuto輕好多
無左種手感:26:
我睇完大大報告先知原來除咗the bee之外, 另外兩個sector都可以拆出嚟 :handshake:
今次qc唔錯, 我睇了兩盒就已經俾錢
:handshake:十卜
十卜~~
冇錢買..
stephen727 發表於 11-12-2010 03:37 PM
多謝支持~~~聖誕是一個奇妙的節日~~~我相信 stephen 兄最終會入手的~~~:handshake:
支持Some大,我自己都入左手,我既第一隻拉打。
KMin 發表於 11-12-2010 08:17 PM
第一隻SHF 拉打真的值得恭賀~~~相信第二第三隻會陸續出現~~~:shy:
支持支持
怪物et 發表於 11-12-2010 11:06 PM
THX 怪物兄支持~~~:D

Somebody_Ex 發表於 11-12-2010 11:49 AM

對翼原來係塊鏡o黎o架:Q
腰上的HYPER ZECTOR同之前既劇場黃金戰士唔同左...細左...
jazz4004 發表於 11-12-2010 11:15 PM
係~~~變咗夾唔到~~~亦可見 SHF 系列其實不斷改進中~~~:78:
Great report & photo! support some大!
全膠宴 + 向前仆...
roystoy 發表於 12-12-2010 12:48 AM
THX roystoy 兄支持~~~就係全膠宴令質感減少~~~已經有朋友跌斷咗隻 Drake Zector 啦~~~:(
今日入左喇~
本身想入trial
但唔見有

HK比Kabuto輕好多
無左種手感
攝影_基 發表於 12-12-2010 01:27 AM
唔見有Trial~~~咁好賣~~~開頭唔睇好架~~~:Q HK 外型 OK 但無咗對金屬膠再加埋身型無怪人咁重~~~質感真係輕咗~~~:oh:
我睇完大大報告先知原來除咗the bee之外, 另外兩個sector都可以拆出嚟
八口八口 發表於 12-12-2010 02:28 AM
講細節 HK 都算交到功課~~~:)拆出黎要小心啲喎~~~唔好唔見咗呀~~~我尋日幾乎唔見咗一邊拳頭~~~:o
支持SOME大~
SOME大介紹最好的地方除左好相之外
係連故事同人物的都有講
令我地更了解他的背景同更加想買
Some大 隻Hyper Kabuto 好靚呀~ :handshake:
小弟今次又抽中 sad貨....手部換件金屬紅有過多油現像..."一舊"的凸起了...:42:
拆胸甲時,因胸甲過緊...拔出後飛脫且在地上滑行了一段路.....
角及邊的地方銀油甩了....現在是黑色的.....

還好能看到 Some大的靚靚報告,心情好多了~ :78:
Some大 隻Hyper Kabuto 好靚呀~
小弟今次又抽中 sad貨....手部換件金屬紅有過多油現像..."一舊 ...
fktuen 發表於 12-12-2010 04:22 PM
fktuen 兄點解咁唔好彩呀~~~:(我呢隻都有少少 sad~~~家吓隻右手肘關節都幾鬆吓~~~記得買返黎果時係無事GE~~~:unhappy:
今次qc唔錯, 我睇了兩盒就已經俾錢
msz006_ver.ka 發表於 12-12-2010 08:37 AM
msz 兄你算好彩啦~~~恭喜晒~~~:77:
十卜
ZIN 發表於 12-12-2010 08:39 AM
THX ZIN 兄支持~~~今次唔係包尾囉喎~~~:73:
some大對SHF嘅堅持令我非常敬佩!! 支持!!!:love:
加油呀some大!!!:$
加粗左既手臂同大腿真係好正! :)
對翼原來係塊鏡o黎o架
cchong420 發表於 12-12-2010 10:46 AM
只係膠片反光啫~~~打咗燈之後膠片會比較容易有倒影~~~:DD今日真係好難回 post~~~一次回幾個好容易失手~~~:60:
支持SOME大~
SOME大介紹最好的地方除左好相之外
係連故事同人物的都有講
令我地更了解他的背景同更加想買 ...
cocoEXE 發表於 12-12-2010 02:11 PM
THX cocoEXE 兄的默默支持~~~我影完相之後通常會睇一睇官網同維基參考~~~再開機睇一陣DVD先開始打文~~~所以次次都攪到好夜~~~:(