Toysdaily 玩具日報

查看: 8801|回復: 31

[分享討論] 成日諗,如果光速電神出合金魂...

應該係暫停來講係最難設計的:( 就算笨大肯出,我諗班設計者都會諗到頭都大埋:no:

因為佢有6種形態(獨立3隻+合体後3個樣),每隻都會做頭/身/腳:$ 如果出玩具既話,我諗9成~~合体時要抆手抆腳

大家點睇??對呢隻期待冇???
6種嗎??成日攪錯:49:謝提點
我都有諗過呢個問題,我覺得最大問題係合體後個身形點整先可以好睇,否則,舊合金已經差唔多係結果了

另一期待係十五機合體…不過呢兩套都係收視低的,不知日本會唔會咁快考慮出
我都有諗過呢個問題,我覺得最大問題係合體後個身形點整先可以好睇,否則,舊合金已經差唔多係結果了

另 ...
angelheart 發表於 2-11-2010 01:35 AM

如果用返舊設計,最多都係個樣流線形左啫,唔會好似舊既咁薯先
我又覺得呢隻唔太難~~~連gunbaster咁變態都俾佢諗到 :DD
想整得靚又有型,換件係唯一出路
我又覺得呢隻唔太難~~~連gunbaster咁變態都俾佢諗到
黑色三連敗 發表於 3-11-2010 08:32 AM

話時話, 之前好似有ching話gunbaster會再版
但突然間又無哂聲氣:$
當砌積木咁砌:x
話時話, 之前好似有ching話gunbaster會再版
但突然間又無哂聲氣
fatcheong 發表於 3-11-2010 01:30 PM

之前買左~~~通常心頭好都係一出即買~~~都冇留意d再版消息 :shy:

光速電神要出唔難~~~不過投票冇佢份呢2~3年唔駛諗 :42:
光速電神,十五機同百獸王個版權都係外國人手上喎,笨大應該唔會攞返架啦:79:
頭像被屏蔽
下身同小腿收藏舊版都做到,反為合体後背面D手就要做得好D,吾好好似千手觀音甘

呢隻都係不思議變型黎
你話小機械人下身小腿同對手可以收係邊?
denlo 發表於 3-11-2010 01:48 PM
光速電神,十五機同百獸王個版權都係外國人手上喎,笨大應該唔會攞返架啦
白紙人 發表於 3-11-2010 01:46 PM

百獸王出可能機會大d~~~話晒機戰見過 :DD

回復 13# 白紙人

好似只有海外版權係外國人手
之前買左~~~通常心頭好都係一出即買~~~都冇留意d再版消息

光速電神要出唔難~~~不過投票冇佢份 ...
黑色三連敗 發表於 3-11-2010 01:34 PM

我個時仲未開始玩玩具:35: