Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 網頁又更新?唔好玩啦各位大哥…

家下速度正常返少少…
本來上到返黎吹下水好地地…
開始多返d人返黎…
已經有人用新聞洗版火火地…
你地又更新?
頭先唔登入竟然睇唔到圖…

玩咩呀?攪咩呀各位大哥大佬…
你地唔好迫走我地啦…
頭像被屏蔽
我用FIREFOX, 無問題(下午時段).
bad-aries 發表於 2-11-2010 01:32 PM

有d圖唔login係show唔到出泥wor.........
I know it at the same time as u............. :(
唔 login 睇唔到圖, d 個 係我之前 暫停 所有會員 upload 圖 時一齊 set 的. 同改主頁版面冇關.
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-135043-1-1.html
唔 login 睇唔到圖, 係因為張 圖 係 upload 上 TD server, 如果太多人 睇 就會 有機會 令 server 再一次 overload. 所以 set 做只有 會員 先可以睇.
頭像被屏蔽
唔 login 睇唔到圖, d 個 係我之前 暫停 所有會員 upload 圖 時一齊 set 的. 同改主頁版面冇關.

唔 logi ...
Vince 發表於 2-11-2010 01:55 PM

我中午蛇王咪無圖睇?!:Q你…你地…
我尊重你地…你好野…:unhappy: