Toysdaily 玩具日報

查看: 5419|回復: 12

[其他] 全 球 最 貴 1/ 6

估計拍賣成交價高達五十萬美元(約三百九十萬港元)。這個芭比娃娃為何身價奇高?全因她佩戴着一條名師設計,鑲有多達三卡鑽石的頸鏈。

這個矜貴芭比是美國玩具公司美泰與澳洲設計師Stefano Canturi的心血結晶,由髮型、晚裝、高跟鞋、戒指和項鏈都由Canturi一手包辦。她頸上閃閃生輝的鑽石鏈,是由一枚一卡粉紅鑽和多枚方形白色碎鑽組成。Canturi稱,鑽石鏈設計跟芭比的永恒和時尚匹配。
唔識欣賞...
其實barbie 都唔係好差 je

呢個區真係好叉煩,講乜叉品牌都關HT事...不如全世界所有品牌的figure都轉比佢出算把la~
貴的是鑽石...不是figure:52:
:Q:Q
呢個區真係好叉煩,講乜叉品牌都關HT事...不如全世界所有品牌的figure都轉比佢出算把la~
takeshi 發表於 23-10-2010 08:33 AM

更不能批評  HT, 否則打手雲集, 沒完沒了 :70:

你沒發現越來越少玩家在這裡分享?
barbie :no:
頭像被屏蔽
之前都有好多全球最贵手机、手提电脑,全部都系镶既钻石、宝石贵,产品本身价值唔高,其实无乜意思:38:
好心你地放鬆d啦...係 Figure 區講下 HT 好正常 jei .....說真的 Figure 界多數係講 HT ..一係講 M 記  ...
ricky_lam522 發表於 23-10-2010 11:55 AM

你攪清楚先la,依架我吾比係Figure 區講HT 咩?你睇下其他HT post有出個聲咩?

依架我睇緊wave , yamato D post係咪都拉下Bandai出就好,我係覺得煩,係咪單單一個post ge 事?點解figure區可以出電影介紹又不被kill post?點解我批評下隻figure又吾得?難得有個post睇下芭比又話要HT出,我睇得多呢d野覺得煩出句聲吾得咩?同"玩具界多數係講 bandai有乜關係"

我反而覺得你認定左我吾like HT fans,我講乜叉HT言論都係我有問題, fine~anyway I don't mind!根據你所說你有言論自由ma~

我吾認同係呢d情況講咩言論自由d甘general 表達方式ge 野,我覺得吾係甘用,照言論自由,我夠有言論自由講我想講的野~你點解出post吾like我叉其他人?你叉我夠係有言論自由,我又吾比你叉乎?
大大, 放鬆一點, 不要被小小的post影響了心情.
PPerry 發表於 23-10-2010 10:28 AM

謝關心&放心,吾會再以前甘經常入來~:43:
唔識欣賞...
櫻島一號 發表於 23-10-2010 03:15 AM

momoko dolls look a thousand times better than bitchy barbie :blame: