Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 旺角一報(菲利頭同古鐵)

返左菲利頭, 原呢套野有黑色, SSP 全套 $88X, 一聽到即時傻左, 我聽孤注講, 唔知點定價, 最後只買左菲利第一型個頭, 因為見個探測器可以拆出來, $5X 蚊入左. (孤注有散賣)

而出去最主要想買古鐵, 一般$32X~$34X, 我最初見$29X 無買, 行反轉頭俾人買左, 去SSP見最平$30X, 行反轉頭又俾人買左, 谷鬼氣想走, 後來見到有間格仔店賣$31X, 見最平都係入左. 呢隻野旺角好少貨, 有貨又比較貴.

不過隻野真係唔錯, 真係好正, 都好重手, 關節夠實, 各位大大可以一買.
而出去最主要想買古鐵, 一般$32X~$34X, 我最初見$29X 無買, 行反轉頭俾人買左, 去SSP見最平$30X, 行反轉頭又俾人買左, 谷鬼氣想走, 後來見到有間格仔店賣$31X, 見最平都係入左. 呢隻野旺角好少貨, 有貨又比較貴.
馬仔 發表於 22-10-2010 09:29 AM

其實見到行貨29X時, 根本不用再考慮, 這價好過自己同瑞記返貨
請問邊樹見過below 3魚呀??我都唔見既??我都係8點幾係mk喎....
in屎 1/f 古鐵 30X
信鵝 古鐵 精粉 三魚二蟹找二雞 (昨日價錢,吾知有無變)
無曬啦.

in屎 1/f 古鐵 30X
waven 發表於 22-10-2010 11:16 AM