Toysdaily 玩具日報

查看: 8168|回復: 30

[詢問] Ironman Mark VI 是否抵買~

我本身只是收藏terminator series (因資金有限).......但眼見....ironman 亦都出得好靚....已經忍左好耐.....一隻都無入到~

不過....見到ironman 出mark VI .....似乎係最後version 咁.....所以都想入返隻....當係擁有過一款 (因無錢買全套).....但眼見買左既C hing.....好多都話大貨唔掂....胸甲又跌出黎~

攪到小弟有D 郤步.....想請問C hing.....mark VI 值唔值得收藏呢?喃

謝謝回答及分析呀~
:67:正價買就抵!如果用炒價入就唔抵
咁梗係越平越好啦, 抵唔抵好難講, 心頭好好難用錢衡量
如果mark IV同mark VI同價, 我會叫你買mark IV,
因為下次 IRONMAN 3上果時已經唔係圓燈了...:66:
不過最緊要係邊個平d就買邊個, 反正基本兩隻都差不多
個WAITING LIST已滿﹐大大要硬食炒價。
我上年都硬食MK1-3﹐依家用番上年個價買唔到1隻MK1/MK2
如果mark IV同mark VI同價, 我會叫你買mark IV,
因為下次 IRONMAN 3上果時已經唔係圓燈了...
不過最緊 ...
廿一月 發表於 2-3-2011 02:24 PM

多謝師兄指點~!!
抵 !
Mark VI唔食都要買呀 :35:
MarkVI抵D,戰損效果幾好,除咗QC極差,胸甲低能錯誤。
Ironman 只會升值
等2012 avengers, 2013 iron man 3, 到時又等201x Iron Man 4 :74:
好毒呀~!!

唔好毒害我啦~

小弟玩(買)唔起.....>_<
回復 8# williamkk

唔食會死,死左點買?:66:
頭像被屏蔽
散賣真係賺好多... = =""
一對可動手都要百幾蚊...