Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 我個friend 高價買了隻100% 全新, 但勁出電池水的SAD 貨MARK 3

某某習慣將玩具放響個盒度DISPLAY一年後才拆出來...係某某問題
ht 規則係14天內有問題更換....

難道我習慣係碌card一年後才還card 數, 銀行追我數就是銀行的錯?:45:
我隻連膠片都未MUN, 我估無事.  只係有版友話佢地既BD都有事所以先有啲擔心.
bad-aries 發表於 24-10-2010 02:41 PM

快的拆出唻la~
隻隻都出事 ? :@ 我係你就拿拿臨去拜神作福 :o
或者用粒靚d既電,咪無咁易漏電水囉....

始終用電池就一定會漏電水,問題係幾時漏架者
BruceLee 發表於 22-10-2010 04:41 PM

我有隻龍騎士,成17,18年,上兩個月我呀嗎問我掉吾掉左d舊野......
一上手,佢叫wo......重著燈tim呀.........你話一定會漏電水,我覺得唔係囉........

我真係覺得ht個d電位太窄,人地個d係條銅線掂住,但係ht係個電盒太窄,壓住....但d電的確係癈....但係除左又重未漏水wo(可能只係我個d啦).........
或者用粒靚d既電,咪無咁易漏電水囉....

始終用電池就一定會漏電水,問題係幾時漏架者
BruceLee 發表於 22-10-2010 04:41 PM

我有隻龍騎士,成17,18年,上兩個月我呀嗎問我掉吾掉左d舊野......
一上手,佢叫wo......重著燈tim呀.........你話一定會漏電水,我覺得唔係囉........

我真係覺得ht個d電位太窄,人地個d係條銅線掂住,但係ht係個電盒太窄,壓住....但d電的確係癈....但係除左又重未漏水wo(可能只係我個d啦).........
一上手,佢叫wo......重著燈tim ...
neo.L 發表於 25-10-2010 04:04

neo.L 兄!雅虎隻黑眼終極古迦係咪已經落入你手了........................................:unhappy:
頭像被屏蔽
:?咁快"土幻"完?
頭像被屏蔽
咁快"土幻"完?
大舊金 發表於 29-10-2010 09:10 AM

我諗你係想寫 "拗"
手女戈尸......
我諗你係想寫 ""
手女戈尸......
MAX 發表於 29-10-2010 14:49

:71:係呀!我想打個拗字!九方打唔到
頭像被屏蔽