Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 唔買日本玩具

頭像被屏蔽
仲有,樓主如果講到公義咁大,支那土共未仲賤過小日本右翼狗...
哂氣啦,真係有心想為自己的民族做一點好事,做 ...
隨感一亡魂 發表於 17-10-2010 10:16 PM

你講D野同日本右翼團體一樣。。。
請尊重下人,尊重下自己∼
唔好上共匪嘅當, 佢哋依家又玩轉移視線, 玩反日, 強烈要求立即無條件釋放劉曉波:angry:
我都知其實釣魚台唔係靠罷買日貨就可以要翻, 不過自己好似咩都做唔到咁 ...
唔好上共匪嘅當, 佢哋依家又玩轉移視線, 玩反日, 強烈要求立即無條件釋放劉曉波
老天尊 發表於 18-10-2010 06:22 AM

劉曉波做埋 d 野係漢奸所為, 我就唔認同, 仲有咩諾貝爾獎對我黎講都係搞下笑, 我都唔會承認, 憑咩話奧巴馬之類o既人對世界和平作出貢獻 ?
呢d留返俾"大人"搞, 我地連自己個飯碗都就黎保唔住, 仲講乜鬼大義...???
呢d政治show, 日日都見啦~~!!!
唔好上共匪嘅當, 佢哋依家又玩轉移視線, 玩反日, 強烈要求立即無條件釋放劉曉波
老天尊 發表於 18-10-2010 06:22 AM

x2:53:
搞釣魚台不如搞好內治:53:
如果真糸全中國人罷買日貨..中日兩國只會 double k.o.
如果真糸全中國人罷買日貨..中日兩國只會 double k.o.
lacus 發表於 18-10-2010 14:52

咪啱囉,益哂美國佬
唔好話我陰謀論,劉曉波單嘢都係外國人用來搞亂中國嘅把戲
咪啱囉,益哂美國佬
唔好話我陰謀論,劉曉波單嘢都係外國人用來搞亂中國嘅把戲
bananaman 發表於 18-10-2010 06:59 PM

根本就係~
點解呢度會有人用「支那」嚟形容中國?知唔知「支那」係乜野意思?如果用者係中國人,咁就真係可憐。至於要「大仁大義」要「討伐土共」者,麻煩請移玉步上街或返內地或發文於報紙,唔好喺玩具網攪攪震啦…!:blame:又或者得閒上天台練吓法輪功遙距操控中國,唉~~真係……

P.S.點解TD版主們唔理?唔通版主們唔係中國人?
點解呢度會有人用「支那」嚟形容中國?知唔知「支那」係乜野意思?如果用者係中國人,咁就真係可憐。 ...
七國咁亂 發表於 18-10-2010 07:38 PM

咪就係美國佬養班人去反共,日日見到D大紀元報同D咩法輪大法好,見到好覺得佢地丟晒中國人既架
回復 9# mr0088
還有藍貓
如果唔可以睇av,我會夜低公義...
買唔買係個人選擇,按自己心意去做就OK