Toysdaily 玩具日報

[詢問] NECA Assassin's Creed II Ezio

我想問NECA Assassin's Creed II Ezio出左未??
如果出左邊度有??
thx
回復 1# cth108

aiya 我都等緊呢隻呀!! 其實應該出左ga la, 佢話 9 月, 我見代理冇 list 呢隻張圖出黎, 我e家都驚緊 :63:
就出..放心:35:
搭單一問 Assassin's Creed I 果隻有無大大買左呢 ?!
:help:
Assassin's Creed II 果隻 我會買白衫版機會較大
回復 3# samuellam

大大有冇咩資訊分享下? 我見代理冇圖, e家仲未出, 超驚佢冇入 :63:

回復 4# panda-z

我有 AC1 Altair, 好正, 有刀有劍有飛刀, okay 可動 :51:
推post求消息:$
消息 :67:
我: 請問 NECA ACII 黑白 Ezio 幾時有?
店: e家未知
我: 我見代理連圖都冇張, 其實你地 order 落左未?
店: 應該未

意見: 連 Jason 同 Machete 大叔都有, Ezio 反而冇!? 我真係驚代理skip左呢隻, 跟據經驗, 呢隻 scheduled 十月出, 應該3-4個月之前已經有 sales 圖, e家都冇就 ... :sad:
消息
我: 請問 NECA ACII 黑白 Ezio 幾時有?
店: e家未知
我: 我見代理連圖都冇張, 其實你地 order ...
Assassin 發表於 15-10-2010 04:44 AM

點會呢?  香港連NECA 限定都有, 點會唔番貨呢?

唔晒驚啦, NECA 真係最衰customer service, 其次就係唔準時.  等下啦.
回復 8# Duraxyll

講開 customer service, 其實 NECA 改善左好多 (美國), 有問題或缺件你好 twitter 搵佢個 Product development 大佬 Randy Folk 佢會寄比你
希望Ezio香港有貨la :63:
都話放心...會有得買:36: