Toysdaily 玩具日報

查看: 66467|回復: 189

[新品消息] 魂展2010會場展品: SHF <update One Piece 奈美@p.12>

noooooooooooooooooooooooooooo~~!!:no:
拉打系全中呀~~~

robot魂 bon太君改既XD
=0=好多野都出wor....
好似w個部大車車....
個set family.....
黃色的accel....
c/w Xtreme
c/a Xtreme
ooo 無限組合地獄....
A哥出得好呃- -
我諗機車A哥個頭可以換落shf個頭就正
另外CAX,CJX(GOLD)都唔錯,555極品推出,SHF新電配新件重新接訂!?

p.s新既新電好似個頭順好多,ooo好令,but呃-_-
10個趣
風都君.黃色ACCEL 都有份
隻貓同CLAYDOLL  有D 中
FAIZ & DOUBLE...呢次死啦...:63:
無數限定...:53:
好多正野..同時亦出好多"奇怪"既野:50:
死哂啦,,W 系全中,呢鋪食西北風都唔掂啦..... :50: :70: :59:

仲有 Figart 牙狼..... :63:

cax 出左場4-5秒都出:50:個usb位,仲要係綠紫,比d誠意好wor:53:

ps:w部車擺明同 batmobile鬥大:66:
SAGA正呀!!!
另外係咪我錯覺,SHF隻new電好似唔同左樣咁既
唔通出多個version!????:handshake::handshake::handshake:
btw,真劍紅身形好似女人.....:(
好多好野:love:
毒到喊.......新電係只出武器定再販呢
毒到喊.......新電係只出武器定再販呢
歐比旺.肯諾比 發表於 30-9-2010 08:37 PM

至少唔洗食天價先:61:
Saga and NEW New Den-O is so exciting. 隻新電係新body