Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 魂展2010會場展品: SHF <update One Piece 奈美@p.12>

新電係咪會唔係限定?禁就好正,一定入
benedict 發表於 1-10-2010 01:55 PM

我估可能魂web限定,畢竟如果普通發售, 之前買左ver.1.0 的人一定會嘈  

其實bandai 重新設計素體真係好聰明, 一來可以當"新商品"發售, 咁就唔算 "限定再販"
分分鐘買過次前version 的人會再買多次
回復 100# fktuen

兩姊妹手有關節
阿爸腳有關節
:DD
龍珠又爛尾:31:
新電係咪會唔係限定?禁就好正,一定入
benedict 發表於 1-10-2010 01:55 PM

就算係限定都要入:53:
睇黎頭三隻o係日本唔賣得, 爛尾
leah周 發表於 1-10-2010 01:56 PM

咁想問下咁隻比達係未應該唔出架啦?:die:
回復 106# leah周

已嘈 !!!!!!!! :53:
咁想問下咁隻比達係未應該唔出架啦?
柯南 發表於 1-10-2010 04:31 PM

who knows:38:? bandai 出商品愈來愈唔按章出牌, 但見魂展龍珠系列都冇display,
之前的黑髮悟空都唔覺有, 睇o黎機會微乎極微(至少短期內...)
DRAGON BALL Z is over.....
咁想問下咁隻比達係未應該唔出架啦?
柯南 發表於 1-10-2010 04:31 PM

我都好想佢出,不過我諗機會好微, 無計笨大著重一雞多味,你睇下D 5色戰隊就知,一個模改少少就可以當新野,相反D龍珠高度唔同,樣唔同,3又唔同,比你係笨大都唔出住LA,不過佢咁做真係無顧下我地有買SHF龍珠玩家的感受~><~
笨呆(謎之聲):我顧左你班玩家&#22021;感受,咁我班股東&#22021;感受呢?
我估可能魂web限定,畢竟如果普通發售, 之前買左ver.1.0 的人一定會嘈  

其實bandai 重新設計素體真係好 ...
leah周 發表於 1/10/2010 01:58 PM

如果真係出, 我都會買多次..:78:
我只期望G3 m 不是限定
我都好想佢出,不過我諗機會好微, 無計笨大著重一雞多味,你睇下D 5色戰隊就知,一個模改少少就可以當新野,相 ...
sunnyboy_Edmund 發表於 1-10-2010 07:19 PM

悟空一個素體夠可以兼用黑髮, 超1, 超2, 超3 , 仲可以出埋終極悟飯添, 咪又係唔出:die:
牙狼耶~~
怎麼戰隊也來分一杯......~~