Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 魂展2010會場展品: SHF <update One Piece 奈美@p.12>

回復  fktuen

兩姊妹手有關節
阿爸腳有關節
tsang1528 發表於 1-10-2010 02:25 PM

thanks C Hing~
you know the pix is so small that i can't get a good view.. XD
好有可能會係Figuart Zero
Devil_Fudou 發表於 1-10-2010 01:30 PM

即係零可動!!?? :44:
死喇...
555系 & OOO系真係買到窮
大大,Nasca 是好物,只怕越黎越貴呢~ 個價合心水就要入啦~
不過圖中不是每隻都有關節,看來暫時 ...
fktuen 發表於 1-10-2010 12:59 PM

我都想快入..但今日先入左龍騎同MG Luna..真係:70:

除左set family..其實W套車set我都有d心隋....:60:
即係零可動!!??
fktuen 發表於 1-10-2010 07:29 AM

無錯, Zero既意思就係零關節
新電王再販...有喲想平平地放左e家隻tim...
拉打o's 或者係佢shf以來....
我係會買哂佢咁多型態ge拉打囉....
古迦..亞極陀...w...我都唔會.....
但o's真係好毒....

魔人一家必買.....
w&#21874;車....都係唔買喇.....尤其係最大部o個部...癲架!!!!!
555系列都會入....
但put on kabuto....真係唔知要唔要好......
我都想快入..但今日先入左龍騎同MG Luna..真係

除左set family..其實W套車set我都有d心隋.... ...
takeshi 發表於 1-10-2010 08:37 PM

同感. 雖然我亦好W套車set,但架野成半張檯咁大,無位呢..... :79:
無錯, Zero既意思就係零關節
Devil_Fudou 發表於 1-10-2010 08:39 PM

if it's zero mobility, i would pass~ haha~
if it's zero mobility, i would pass~ haha~
fktuen 發表於 1-10-2010 08:13 AM

咁就係睇你有無心齊園吹家喇
咁就係睇你有無心齊園吹家喇
Devil_Fudou 發表於 1-10-2010 09:19 PM

haha~ if they are all from SHF, I WOULD LOVE TO!!! :71:
haha~ if they are all from SHF, I WOULD LOVE TO!!!
fktuen 發表於 1-10-2010 08:22 AM

Figuarts Zero is S.H.Figuarts too:58:
同感. 雖然我亦好W套車set,但架野成半張檯咁大,無位呢.....
fktuen 發表於 1-10-2010 09:12 PM

反而大我吾mind..display吾到我得閒拿出來玩都滿足..
反而係果幾個extra車尾$真係好甘...同埋呢架野吾平...睇到"好似"(我日文差)要6萬yen..
反而大我吾mind..display吾到我得閒拿出來玩都滿足..
反而係果幾個extra車尾$真係好甘...同埋呢架野吾 ...
takeshi 發表於 1-10-2010 09:30 PM

係啦,淨車尾 飛機 + Booster 都要 800.... 我睇死笨大實會將 潛水尾連大車一齊出!!...6萬YEN...即 around HKD 6K...真係唔野小.....
係啦,淨車尾 飛機 + Booster 都要 800.... 我睇死笨大實會將 潛水尾連大車一齊出!!...6萬YEN...即 aro ...
fktuen 發表於 1-10-2010 09:43 PM

我睇死笨大實會將 潛水尾連大車一齊出!!.
:@..係wo...我無甘&#20903;過..:(
但yen價都係33XX..-36XX我真係覺得要4魚多吾值..陣間有行貨重死..就算想買都吾敢訂..

大車雖則我吾敢好肯定係咪6萬yen..但根據魯魯修果架小大野都要HK$2,3金牛..真係吾慌平..
我之前入果隻DX版大車..細少少都係2條魚..有幾大分別呢...:unhappy: