Toysdaily 玩具日報

查看: 13747|回復: 63

[分享討論] 收夠籌???

From HT FB:

各位計劃加入TOY HUNTERS
VIP行列o既客人請注意,本店將於2010年12月31日起暫不招收新會員,直至另行通知。仲未加入VIP
o既您,請把握機會喇!多謝支持!

小弟無銀, 一年至入1, 2 隻, 都無乜機做VIP, 所以無影響.........:(
要做VIP,條件多籮籮!做左VIP,限制多一多!:70:
頭像被屏蔽
:ar:巴屎閉
i think in Hongkong, more than 1000 vip now...
in the other word, it is not so 'important' indeed .....
頭像被屏蔽
我在ht出batman (tdk) 加 ironman時剛入了8隻, 順便做o左vip. 其實vip真係無乜特別的, 最多只係有discount或者有d vip gift. 最記得係換 terminator salvation 電影tickets, 同女友去o左睇.

不過如果我只差一隻, 可能我會入多隻做vip, 好過將來唔知又要點先可以入了
重要 12 月 31 日前 , 訂單要 Full Pay 同登記先得.............................................
唔知現在收到多少人呢?   會員no.可以睇到...

會唔會已到1000人?
頭像被屏蔽
唔會諗啦.....
對上o個D又過晒期, 近半年都仲爭 6 張 order 先夠 8 隻......
俾個參考大家,上年10月做咗member至今差唔多一年,之後已買或訂8隻figure計埋賣走咗貨不對辦的IM3 BD + vip gift都節省咗$970。
已到11xx人........
做左vip...唔見身份証你都唔好唔見張 vip card 呀...佢地講明唔補發架....幾咁尊貴....