Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 收夠籌???

咁又過份d
whitedol 發表於 20-9-2010 01:24 AM

唉,,,又小一張單了,,,,,,:79:

*有冇帥兄有單多,可以幫下小弟呢?~~~thanks~:77:
唉,,,又小一張單了,,,,,,

*有冇帥兄有單多,可以幫下小弟呢?~~~thanks~
barrybaby 發表於 20-9-2010 08:30 PM

咁都要睇埋你買咩款,
如果唔係撞款=白搞:67:
咁都唔計就過份...一係早講清楚
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
咁都要睇埋你買咩款,
如果唔係撞款=白搞
O暈 發表於 20-9-2010 08:44 PM

帥兄先謝謝你~
我有個T-800 (5月25日)
T-1000 (9月18)
仲有 mark 4,6, war machin,Berserker Predator ,
dx小龍(唔計)
唔係話想幫ht~
雖然,動漫節當日有無講訂dx04係唔計算member單
但之前已經出過張公告話當日所有產品不能當作member單,而且vip 9折亦都唔能夠用
係呀, 想問問, 半身T700計唔計
dogjumpjump 發表於 20-9-2010 09:18 PM

半身隻T-700唔計,就算個隻鐵人既白色定咖啡色隻Adam或者"鴉"等都唔計.
唔係話想幫ht~
雖然,動漫節當日有無講訂dx04係唔計算member單
但之前已經出過張公告話當日所有產品不能當 ...
白羊座_穆 發表於 20-9-2010 10:11 PM

我當日係動漫節訂DX04時都係VIP折扣"使用不能".
半身隻T-700唔計,就算個隻鐵人既白色定咖啡色隻Adam或者"鴉"等都唔計.
vanhelsing 發表於 20-9-2010 11:32 PM

唔知ht 特價個隻"發哥"計唔計呢....
唔知ht 特價個隻"發哥"計唔計呢....
barrybaby 發表於 20-9-2010 11:41 PM

反正係只計正價售賣之現貨,例如Jill或弓箭女等等,減價貨如發哥都不計的,因為我當年買左隻$499既消防員都係唔計的.
反正係只計正價售賣之現貨,例如Jill或弓箭女等等,減價貨如發哥都不計的,因為我當年買左隻$499既消防員都 ...
vanhelsing 發表於 20-9-2010 11:54 PM

都知佢地冇死錯人ga la.....~
都知佢地冇死錯人ga la.....~
barrybaby 發表於 20-9-2010 11:57 PM

我入個時重有D平價既兵人(6XX)及特勤隊(5XX)買下,依家幾乎隻隻都過千,係重皮左好多啦.
我入個時重有D平價既兵人(6XX)及特勤隊(5XX)買下,依家幾乎隻隻都過千,係重皮左好多啦.
vanhelsing 發表於 21-9-2010 12:17 AM

係,半年8000,對我呢講好金~~
係,半年8000,對我呢講好金~~
barrybaby 發表於 21-9-2010 12:22 AM

仲有當時有部分係代個fd訂的,如果半年自己食八隻都幾係野架!