Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 收夠籌???

hk的vip=洗多d錢..受多d氣..
vip=傻仔會員限定殺
其實唔止計年尾咁簡單~~~ 大家仲要計埋你第一張單買既日子夠唔夠半年.....如果夠左又變番少一張單~~ 又要搵過另一隻黎買!   以前唔使買8隻先join到VIP咁多......
買返來再放出去都係辦法!
大懶熊貓 發表於 15-9-2010 01:57 PM

買出黎放番去唔係辦法~~~ 除時坐艇..... 第一佢唔可以買相同款! 第二如果你買左好似「波斯王子」又或是「人神魔戰」....做得差或唔多人買既款~~ 你想放都唔係話咁易!!!!
頭像被屏蔽
對我答講, 我一係唔買, 一買就唔會放.....
上年都好好采夠做VIP
:67:真係巴鬼閉
其實唔止計年尾咁簡單~~~ 大家仲要計埋你第一張單買既日子夠唔夠半年.....如果夠左又變番少一張單~~ 又要搵 ...
玩具烈士-奇雲 發表於 19-9-2010 06:29 PM

動漫買左隻 dx小龍又話唔計....................................
:53:
仲差6隻先做到vip
加上冇錢,我係唔會做傻事(係冇能力先o岩):34:
動漫買左隻 dx小龍又話唔計....................................
barrybaby 發表於 19-9-2010 10:07 PM

下.....點解唔計!?
回復 38# barrybaby
吓,我左算右算算唔到呢樣wo............
回復  barrybaby
吓,我左算右算算唔到呢樣wo............
neo.L 發表於 20-9-2010 12:20 AM

未係,,,,,,,,動漫個時又唔講比人知.,,.....
下.....點解唔計!?
玩具烈士-奇雲 發表於 19-9-2010 11:53 PM

佢話因為動漫訂,送左個body比你,,,所以唔計喎.................重點係個日唔講比我知......
如果一早知,我就唔係動漫訂la>......好想鬧鬼佢地.,.....:79:
佢地成日都唔講比人知~~~好唔清晰!!!
佢話因為動漫訂,送左個body比你,,,所以唔計喎.................重點係個日唔講比我知......
如果一早知 ...
barrybaby 發表於 20-9-2010 12:30 AM

咁又過份d
頭像被屏蔽