Toysdaily 玩具日報

查看: 3025|回復: 13

[分享討論] 美國隊長電影造型照!!!

好肥:(
係真唔係!?  如果係真.....一定有原因!!!!  好似COSPLAY.......
頭像被屏蔽
http://www.comicbookmovie.com/fansites/joshw24/news/?a=22418
"And today his stunt double was...."

呢位係替身, 唔係 Chris, 放心.
照計個故事係分兩part,頭part係2戰,之後冬眠,醒返再打
我估呢個就係頭一part個古代造型啦
"And today his stunt double was...."

呢位係替身, 唔係 Chris, 放心.
Duraxyll 發表於 10-9-2010 11:27 PM

但呢D戲九成係替身個身型比演員好過喎....
唔係好得....:(
頭像被屏蔽
但呢D戲九成係替身個身型比演員好過喎....
edmund 發表於 10-9-2010 10:05 PM

美國警察都可以食donut 大肥豬甘.....唔好抱太大期望.

可能身型肥大先可以低受到撞車掛..?
照計個故事係分兩part,頭part係2戰,之後冬眠,醒返再打
我估呢個就係頭一part個古代造型啦
Toro 發表於 10-9-2010 02:16 PM

已經公佈左整套戲都係2戰時代
已經公佈左整套戲都係2戰時代
Devil_Fudou 發表於 11-9-2010 01:23 PM

I think it is better this way.
I think it is better this way.
Macross長谷有洋 發表於 11-9-2010 07:24 PM

無錯, 因為除左Cap同Bucky外, 仲有有佢地份既2戰時代英雄隊伍Invaders
除此之外, 仲有Nicky Fury同佢隊Howling Commandos
有咁多人物角色, 唔用晒成套戲點掂

而且, 原作中, 係Avengers喚醒變左雪條既Captain America
所以電影應該都係Avengers電影中先會講呢樣野
Fat Captain!