Toysdaily 玩具日報

[分享討論] KamenRiderOOO 中字3話更新

今集…
覺得真木博士個演員隻手應該好累…
原罪 發表於 16-11-2010 01:25 AM

total agree, always holding.....:80:
下集正…有我期待好耐既新型態…
下集正…有我期待好耐既新型態…
原罪 發表於 23-11-2010 01:24 AM

重力系..大猩猩;:43:
下集, 晤知後滕會晤會變埋拉打 (社長話新後滕出場)...:58:
重力系..大猩猩;
下集, 晤知後滕會晤會變埋拉打 (社長話新後滕出場)...
roystoy 發表於 23-11-2010 01:36 AM

點都拖多集啦!

我覺得係選角上..個前警察(電單車速遞人)..選得好差...個樣..骨架已經好弱..演技又幼嫩..今集佢個屈怒樣全無怒意..如果換返W的照井龍..相信差好遠..佢果種屈住屈住ge怒火演技...正好多...

同埋吾知點解..覺得今集d對白寫得吾好..節奏亦吾順..跌左watt甘...
我覺得係選角上..個前警察(電單車速遞人)..選得好差...個樣..骨架已經好弱..演技又幼嫩..今集佢個屈怒樣全無 ...
takeshi 發表於 25-11-2010 12:34 PM

係…
差左…
如果小弟無睇錯…今集腳本係轉左人…
希望轉返原本那個啦。
係…
差左…
如果小弟無睇錯…今集腳本係轉左人…
希望轉返原本那個啦。
原罪 發表於 25-11-2010 11:35 PM

check左..今集原來係米村正二寫的...主力寫kabuto果位...:cool:
check左..今集原來係米村正二寫的...主力寫kabuto果位...
takeshi 發表於 26-11-2010 04:33 PM

即係有份做衰kabuto那位…
唔好啦!佢老X!!
我唔係烏鴉口中嘛?
我一路都驚ooo會好似kabuto咁樣…頭10集好睇…
之後失控…家下轉佢寫就立即現形?
我…真係好擔心。ooo算係睇得過…都未叫好睇就玩d咁野…
真係唔知講咩好…
即係有份做衰kabuto那位…
唔好啦!佢老X!!
我唔係烏鴉口中嘛?
我一路都驚ooo會好似kabuto ...
原罪 發表於 26-11-2010 10:08 PM

有機會係客串每幾集ge(希望):(..之前都試過...
同意..我覺得 ooos   "都未叫好睇"..因為W太好...希望吾好比你講中..
W編劇係一個未寫過rider的編劇..有甘好效果.點解吾繼續用新血...
小林靖子同井上一樣寫左甘多rider劇..要突破有難度...今集呢個米村..未出過好野...担心..
今集又合格返…
唉~唔好玩野呀唔該。
應該過多兩集出另一拉打。
唔知全水型態幾時先出…就等於佢幾時會再打個女仔呢。
果3個重量系金幣, 得來.....:55:
好似為左出重量系組合變身, 夾硬做比Os隨手打中犀牛仔兼攞埋3個金幣 (昆蟲仔受Os組合技, 都係跌1個金幣), 夾硬黎....:no:
下集終於講雀仔既硬幣!

下集終於講雀仔既硬幣!
原罪 發表於 16-12-2010 11:50 PM

仲未搵到第14話....:63: