Toysdaily 玩具日報

[分享討論] KamenRiderOOO 中字3話更新

555…乾巧(我覺得普通啦…未係平成最衰。)
不過乾巧既演繹…我諗要計算埋劇情伏線。
開頭我都 ...
原罪 發表於 10-3-2011 11:50 AM

我覺得乾巧演技差唔係指佢呆啦,係好唔自然,尤其係佢變狼果陣... omg... 完全唔夠力...
哈…唔知講平成最差演技。大家會點投票呢?
不過最好去返小弟開既post傾啦。兩邊跳黎跳去好辛苦,哈~~

...
原罪 發表於 10-3-2011 11:55 AM

Decade我又唔覺得好差喎,但當然唔係好啦,只係佢個角色都唔知想點,冇咩性格可言

演技差嘅仲有Odin神崎士郎,一路懶神秘果陣冇問題嘅,但到最後要俾感情果陣,嘩.... 完全冇演技可言........
今集係咪因為地震所以停播???
今集係咪因為地震所以停播???
追夢者 發表於 14-3-2011 11:18 PM

係。
祝願所有日本人平平安安。
Decade我又唔覺得好差喎,但當然唔係好啦,只係佢個角色都唔知想點,冇咩性格可言

演技差嘅 ...
Devil_Fudou 發表於 11-3-2011 01:07 AM

神崎士郎…
我覺得係拉打故事中數一數二「攪x棍」。
演技係一個問題,最後佢既最終召喚同召喚獸竟然全套故事都未出現過先係最過份。
唔買玩具都唔知佢隻召喚獸係乜。

呢個遺憾,可以同無得睇古迦黑金型態點樣慘敗一樣。
古迦黑金…要睇最尾二一集既預告同尾二一集既片頭果少少片補完。

龍騎同古迦中…呢兩樣野我真係好想睇。
仲有傳說中555入面既凱撒,爆胸口疑似加速型態都係一個迷…
下集27,28話,係拉打一千集特別篇。

係呢個哀傷既時候,希望呢d慶祝可以幫到佢地暫忙傷痛。
日本!加油!
今集birth day(全武裝)終登場, 可惜無乜發揮, ......:54: