Toysdaily 玩具日報

[分享討論] KamenRiderOOO 中字3話更新

話時話 ... 邊個 交電話費 既呢 ... 警察先生 有 2 個電話, 舊機 比(執/搶)左 主腳火野, 自己用 i瘋4 ... 但 ...
Vince 發表於 29-9-2010 10:30 AM

當佢預繳月費先,比多幾集時間佢用..睇下來緊點..:DD
d bugs 又返來..警察方面..警察先生 失左跡..無人找佢?ar妹又認到佢..差佬吾查佢?定認吾到?
話時話 ... 邊個 交電話費 既呢 ... 警察先生 有 2 個電話, 舊機 比(執/搶)左 主腳火野, 自己用 i瘋4 ... 但 ...

和電王bug一樣,又係要有怪人(核心幣)先可變身:44:
電話費用自動轉帳的吧....
只要銀行有錢應該都不會cut line掛
第五集d特效…小弟覺得唔錯。幾正!
下集 OOO 又出新型態了
唔知 OOO 的變身型態組合會唔會多過 W 呢 :50:
岩先都睇完囉~~
秘書真係越睇越正
海豚女都好可愛的說
令到女主角睇黎好路人下..............
以為昆蟲個會係最冷靜個...
點知係衝動型...
預告話1個怪人核心分3部分,各3枚...咁即係有9枚啊...
怪人有5個...咪即係45枚...
咁45枚ge組合.....
到底有幾多個型態=.=
下集 OOO 又出新型態了
唔知 OOO 的變身型態組合會唔會多過 W 呢
tobyruri 發表於 4-10-2010 08:12 AM

暫時小弟最鍾意的型態 ------ 全昆蟲型態:D
而家睇落主角其實幾弱下....
係咁比d gxxxxx打...唔係有kxxxx
早就比uxx打殘...(d英文鬼死咁難記)
不過咁應該代表主角成長率會好高下啵
拉打…除左古迦試過噴血…最多都係擦傷下。
今次既損害會由噴硬幣代替,小弟覺得唔錯。

效果幾好,特別係今集隻怪人被踢飛一幕,個慢動作做得幾好,仲要一路飛一路爆幣,
我真係覺得精彩。特登睇幾次呢幕。

有時除左出招要靚,中招都要正架。
W雖然劇情非常好睇…但講到絕招…真係無咩邊招記得…特別恐怖既有路飛手…
同分身踢…但型唔型…
我真係讚唔落。

反而自己一直鬧浪費造型既kabuto,招騎士踢都係平成中其中一個靚既騎士踢。
回復 69# 原罪
但 kabuto 既 rider kick 係 ... 華而不實 bor ...
個人覺得 ... rider kick 都係應該用反 飛踢 好 d law... kakaa
回復  原罪
但 kabuto 既 rider kick 係 ... 華而不實 bor ...
個人覺得 ... rider kick 都係應該用反  ...
Vince 發表於 5-10-2010 09:41 PM

點會華而不失呢, 要講真實踢腿, side kick一定比飛踢好力同實用, 飛踢先華而不實
而Rider Kick, 都係靠能力加強攻擊力, 咁side kick同飛腿都係咁加強攻擊力架啦

主角終於話冇錢~~~叫怪手唔好食咁多雪條~~~~:66: (成套野都圍住個greed字~~~得主角最唔貪~~~:he:)
怪手重識得幫艾瘋屎戴套tim.....
真係怪人都追上潮流
主角終於話冇錢~~~叫怪手唔好食咁多雪條~~~~ (成套野都圍住個greed字~~~得主角最唔貪~~~)
黑色三連敗 發表於 6-10-2010 12:25 PM

遲早連變身都冇錢 要問人「財團?」借至變倒:44:
回復 71# Devil_Fudou

kabuto 的 rider kick 係 先背向敵人 等敵人 埋身 之後 360度 side kick 佢 ... 點睇, d 個都係 被動 既攻擊.... 真實世界會唔會有人 stupid 到 行埋去 比人 踢 ... 仲要唔識閃開先.