Toysdaily 玩具日報

[分享討論] KamenRiderOOO 中字3話更新

電王一直都好輕鬆,但播播下又有感動位,所以唔擔心會太兒戲,Rider好睇在每輯風格都有變化,我覺得火野幾有五代雄介個種味道,期待
小林姐係信心保證,從未試過令我失望。電王一直都好輕鬆,但播播下又有感動位,所以唔擔心會太兒戲
仲有一樣野,睇W最終回個幾話,秘密資助Museum開發Gaia memory既財
睇左~~~主角有些傻氣~~~女主角是那位大力士嗎~~~:? 變身要入錢~~~總要3枚~~~可能可以變多幾次身出多幾件玩具~~~~:(
睇左~~~主角有些傻氣~~~女主角是那位大力士嗎~~~ 變身要入錢~~~總要3枚~~~可能可以變多幾次身出多幾件玩具 ...
黑色三連敗 發表於 5-9-2010 11:42 PM

公佈左既coin已經有15枚
公佈左既coin已經有15枚
Devil_Fudou 發表於 6-9-2010 01:23 PM

多成咁~~~:@ b記發錢寒呀~~~:69:
多成咁~~~ b記發錢寒呀~~~
黑色三連敗 發表於 6-9-2010 12:38 AM

15個coin, 有125種combination渣嘛~ 相信播落去會有更多~~
15個coin, 有125種combination渣嘛~ 相信播落去會有更多~~
Devil_Fudou 發表於 6-9-2010 01:51 PM

15個 coins 冇 125 combination 咁多
唔好忘記, 頭 既 coins 只可以 用係 頭, 唔可以用係 身 or 腳 ...
仲有 ... 有 d 應該只可以用黎 武器 ...
Devil_Fudou 發表於 6-9-2010 01:51 PM

咁多~~~:50: 我仲估佢3個1set~~~都係5款~~~再加d隱藏金幣~~~頂多+2款tim~~~而且可能仲可以同隻怪手合体~~~又+1款~~~乜都夠啦掛 :(
15個 coins 冇 125 combination 咁多
唔好忘記, 頭 既 coins 只可以 用係 頭, 唔可以用係 身 or 腳 .. ...
Vince 發表於 6-9-2010 01:02 AM

就係唔可以掉亂用先 = 5 x 5 x 5 = 125

如果可以掉亂用, 就 = 15 x 15 x 15 - ( 4 x 15 ) = 3315

已經有4 set有rider樣睇啦, 唔係武器~

紅色set係鳥類, 黃色係猛獸, 綠色係昆虫, 灰色係重動物
呢4 set已經有圖, 第5 set見過得文字, 我唔記得係咩黎喇
td又食字,唔打多次啦:80:
咁多~~~ 我仲估佢3個1set~~~都係5款~~~再加d隱藏金幣~~~頂多+2款tim~~~而且可能仲可以同隻怪手合体 ...
黑色三連敗 發表於 6-9-2010 01:05 AM

無錯係3個1set呀, 已經公佈左5 set, 所以 5 x 5 x 5 = 125個combination
相信會再出多幾set~
無錯係3個1set呀, 已經公佈左5 set, 所以 5 x 5 x 5 = 125個combination
相信會再出多幾set~
Devil_Fudou 發表於 6-9-2010 02:22 PM

嘩~~~俾您咁講~~~好驚呀~~~:69:
嘩~~~俾您咁講~~~好驚呀~~~
黑色三連敗 發表於 6-9-2010 01:45 AM

我就唔驚勒~ 因為雖然有好多combination, 但係頭都係得5個, Rider頭已經少W好多
而SHF, 跟本無可能出百幾二百隻, 所以我覺得應該會出到俾玩家自己組合
其他產品我就唔敢包喇~ 哈哈~
我就唔驚勒~ 因為雖然有好多combination, 但係頭都係得5個, Rider頭已經少W好多
而SHF, 跟本無可能出百 ...
Devil_Fudou 發表於 6-9-2010 03:07 PM

出玩具我唔驚~~~因為我冇玩開~~~:p
出玩具我唔驚~~~因為我冇玩開~~~
黑色三連敗 發表於 6-9-2010 02:45 AM

車~~ 咁有咩好驚?!:^
車~~ 咁有咩好驚?!
Devil_Fudou 發表於 6-9-2010 03:54 PM

我驚佢越變越醜樣~~~:p