Toysdaily 玩具日報

[詢問] 響鬼天美晶--秋山奈々失蹤了...

回復 44# takeshi

http://video.eyny.com/index.php/video/index/7TJ6SY1W.html
古加...47集...開頭
回復 45# takeshi

有沒有出過補完的相關書籍?
回復  takeshi

古加...47集...開頭
老文 發表於 8-7-2011 12:38 PM

就係覺得佢無交待清楚,下個shot就寫住9日後..五代又正常揸車..吾係寫住9日後其實可以話係夢都得(我初睇都係甘覺得)

回復  takeshi

有沒有出過補完的相關書籍?
老文 發表於 8-7-2011 12:39 PM

好認真甘有出過一本文字書叫-幪面騎士響鬼之事情(但吾係東映出),透露整個製作組被換班,製作響鬼的秘事之類...內容真確情況吾肯定了..我有買本書..比多2年時間我應該睇得明7、8成..:(

但當時傳言話原本故事明日夢係會變成鬼的...
我係睇tvb版本,天美變鬼係冇見過個樣,係咪真係冇見過個樣架?又有冇雜誌登過佢變鬼個樣呢?
我係睇tvb版本,天美變鬼係冇見過個樣,係咪真係冇見過個樣架?又有冇雜誌登過佢變鬼個樣呢?
stonekeung01 發表於 9-7-2011 12:32 AM

官方資料中就吾見有..記憶中TV現過幾秒(仲要係long shot..side shot甘)睇吾清個樣...
淨係記得變返人間體時的情況..:p