Toysdaily 玩具日報

[詢問] 響鬼天美晶--秋山奈々失蹤了...

百合子當時被經紀公司強迫"服侍"電視台高層
她不就範,扮病逃到鄉下拒絕再工作
幸好舊公司始終理虧在先 ...
Toro 發表於 5-9-2010 02:53 AM

咁即係東映高層其實同羊生差唔多?:50:
天下烏鴉一樣黑 :cool:
鹹濕蒙面焦人
咁即係東映高層其實同羊生差唔多?
CYCLONE_JOKER 發表於 10-9-2010 11:16 AM

可能我寫得唔清楚,有欠公平
先搞清楚一樣野,我指電視台高層,唔一定就同東映/RIDER劇組有關
一個藝人同時間唔只接一單工作架麻,好多工作都同電視台有關
白鳥既行動唔係針對電王或者東映,而係佢本身既事務所迫佢做"寢營業"工作
所以舊公司幫佢接既工作都以病為由罷做
而強迫佢服侍對像係乜野人,至今都冇爆出黎。

始終,Rider組人都一齊做野做左咁多年,都冇爆過呢D醜聞出黎
我都唔信係東映/石森方面就壞事
可能我寫得唔清楚,有欠公平
先搞清楚一樣野,我指電視台高層,唔一定就同東映/RIDER劇組有關
一個藝 ...
Toro 發表於 10-9-2010 02:45 PM

明白了:(
明白了
CYCLONE_JOKER 發表於 10-9-2010 04:29 PM

我怕自己發言影響RIDER型像,長氣了,請見諒
回復 2# CYCLONE_JOKER

細妹走了 ? 細妹細邊個?  走了= 死左嗎?
回復  CYCLONE_JOKER

細妹走了 ? 細妹細邊個?  走了= 死左嗎?
KIT 發表於 2-7-2011 12:56 PM

嘩!竟然推返上來~:shy:
細妹--轟鬼鍾意果個...yes is gone..因病走了..:79::sad:
回復 23# takeshi

因為剛睇HIBIKI , 覺得秋山奈々幾Q, SEARCH 下之後見到依個POST.
下! 唔係MA真係死左,心好寒下WO,知唔知咩病, 幾時走架? 咁知唔知威吹同佢鍾意果個點呀?  THANKS:31:
回復  takeshi

因為剛睇HIBIKI , 覺得秋山奈々幾Q, SEARCH 下之後見到依個POST.
下! 唔係 ...
KIT 發表於 3-7-2011 01:07 AM

咪就係轟鬼鍾意那個走左lor, 轟鬼自己退出藝能界, 天美應該冇乜事吧............:44:
咪就係轟鬼鍾意那個走左lor, 轟鬼自己退出藝能界, 天美應該冇乜事吧............
CYCLONE_JOKER 發表於 3-7-2011 01:22 AM

期待天美繼續拍下寫真~~
回復 25# CYCLONE_JOKER

我想問威吹鬼, 同佢鍾意果個. 唔係轟鬼.....:unhappy:
回復  takeshi

下! 唔係 ...
KIT 發表於 3-7-2011 01:07 AM

yes ka.nana真係幾kawai ka~~:shy:
無記錯應該係心臟病...吾駛寒,其他演員都無野..無邪野..
威吹都係做下d2,3線角色,家姐直情吾多見了~~

咪就係轟鬼鍾意那個走左lor, 轟鬼自己退出藝能界, 天美應該冇乜事吧............
CYCLONE_JOKER 發表於 3-7-2011 01:22 AM

依架天美只係係blog間吾中post下嘢...希望係等緊轉事務所前的休息吧..

期待天美繼續拍下寫真~~
莫探員 發表於 3-7-2011 01:26 AM

我都等緊..仲有video..之前果2本真係:)
yes ka.nana真係幾kawai ka~~
無記錯應該係心臟病...吾駛寒,其他演員都無野..無邪野..
威吹都 ...
takeshi 發表於 3-7-2011 01:53 AM

立花 香須実(蒲生麻由)已經離開事務所,結左婚,偶爾出現雜誌上,還有寫Blog

http://ameblo.jp/mayu-gamo/
立花 香須実(蒲生麻由)已經離開事務所,結左婚,偶爾出現雜誌上,還有寫Blog
莫探員 發表於 3-7-2011 03:49 AM

oh...原來都息影甘濟..睇黎得返大叔仲有得撈下..:(