Toysdaily 玩具日報

查看: 13389|回復: 49

[詢問] 響鬼天美晶--秋山奈々失蹤了...

無聲無息地無曬所有消息..很多個月了..Blog 亦cut了..轉事務所?引退??...:o

莫探員..any news??:64:

http://detail.chiebukuro.yahoo.c ... _detail/q1446355839
細妹走了......轟鬼引退了........而家連天美都失蹤埋......:79:
無聲無息地無曬所有消息..很多個月了..Blog 亦cut了..轉事務所?引退??...

莫探員..any news??
takeshi 發表於 3-9-2010 04:04 PM

實際情況都係未明,不過好多人都覺得又係一個拍過幪超既咒
邪邪邪...
希望只係轉換經紀公司的過度期
細妹走了......轟鬼引退了........而家連天美都失蹤埋......
CYCLONE_JOKER 發表於 4-9-2010 12:46 AM

得返響大叔撑得住..:79:

實際情況都係未明,不過好多人都覺得又係一個拍過幪超既咒
莫探員 發表於 4-9-2010 04:02 AM

幪超既咒?!以往都發生過事咩?!:50:

邪邪邪...
希望只係轉換經紀公司的過度期
Toro 發表於 4-9-2010 06:45 AM

我都希望係..但睇日本blog d人話就算正常轉經紀公司都吾會甘突然人間蒸發..
吾通好似百鳥百合子甘...吾肯就範...:cool:
得返響大叔撑得住..

幪超既咒?!以往都發生過事咩?!

我都希望係..但睇 ...
takeshi 發表於 4-9-2010 08:35 AM

其實佢1989年出世,就快都21歲,但撈極都撈唔起,
日本2CH方面,覺得佢就算引退亦唔係乜野驚奇事。
我都希望係..但睇日本blog d人話就算正常轉經紀公司都吾會甘突然人間蒸發..
吾通好似百鳥百合子甘...吾肯就範...

我係百合子fans 睇電王係為睇佢。
不過都估佢係唔肯就範所以閃人。
情願佢地引退好過轉拍AV比人摧殘。
得返響大叔撑得住..

幪超既咒?!以往都發生過事咩?!

我都希望係..但睇 ...

不會吧,拍到尾的女主角不會全部都肯就範吧:no:
我係百合子fans 睇電王係為睇佢。
不過都估佢係唔肯就範所以閃人。
情願佢地引退好過轉拍AV比人摧殘。 ...
太歲 發表於 4-9-2010 08:36 PM

百合子當時被經紀公司強迫"服侍"電視台高層
她不就範,扮病逃到鄉下拒絕再工作
幸好舊公司始終理虧在先,不敢將事件鬧大而一拍兩散,終放她生路,
如此一來,百合子才可脫離娛圈
OT:  AKB48................. :shy:
:p
OT:  AKB48.................
Douglas.M.Saint 發表於 4-9-2010 09:06 PM

AVB48
的確係AKB48變左AVB48............
日本都是色字當頭
秋山奈々 new blog
wan0087 發表於 9-9-2010 03:33 PM

Thanks bigbig!!:handshake:..看來是轉事務所~~~

亦多謝樓上各位大大的回覆~~~~:64: