Toysdaily 玩具日報

[詢問] 響鬼天美晶--秋山奈々失蹤了...

回復 30# takeshi

明日夢 同 佢條女又點呢?
回復  takeshi

明日夢 同 佢條女又點呢?
KIT 發表於 3-7-2011 11:27 PM

明日夢大個了..前排演左套..題材有色ge劇:he:
可愛少女見佢都係做下雜誌model..
響鬼你睇到第幾集?
睇到去30 集.
有冇買響鬼MEDICOM?
睇到去30 集.
有冇買響鬼MEDICOM?
KIT 發表於 4-7-2011 12:50 AM

有買ar~等緊version2.0(希望有)
30集..真正ge響鬼故事已經完結了~~
回復 34# takeshi

點解等緊version2.0? ver. 1 有咩問題呢? 我覺得好像細隻左d.
why 響鬼故事已經完結? :64:
秋山奈々 現時用緊最update o既blog~ :36:
http://ameblo.jp/1989x12x26/
回復  takeshi

點解等緊version2.0? ver. 1 有咩問題呢? 我覺得好像細隻左d.
why 響鬼故事已經完 ...
KIT 發表於 4-7-2011 05:31 PM

如買最新版本的話就無問題:(...相比新出ge rider, 佢係細隻左..同埋個人覺得新rider的body無甘易爛,movement亦順好多,見kabuto都出version2..作為響鬼迷我當然希望佢出la~~:$

因為30集後幕後班底被東映全換走..producer,編劇、美指...所以你之後會睇到風格故事特變..
雖然後期都造返另一風格(井上風)ge響鬼..但同前29集爭太遠了~~

秋山奈々 現時用緊最update o既blog~
車仔 發表於 4-7-2011 05:46 PM

前page有大大post左了,但都謝謝你ar車兄!~:77:
回復 37# takeshi

睇完曬響鬼
回復  takeshi

睇完曬響鬼
KIT 發表於 5-7-2011 10:57 PM

甘快?!:@個結局少左一集..爛左尾..
少左一集? 唔係48 集? 不過睇唔明 D 誤人. 之前 黑 同 白 去做 童子 , 之後轉左.
少左一集? 唔係48 集? 不過睇唔明 D 誤人. 之前 黑 同 白 去做 童子 , 之後轉左.
KIT 發表於 6-7-2011 06:12 PM

你吾覺最尾大戰無左咩,係個大封頂井外開始打..suppose下集打到boss..但一接就一年後..
因為當年要播d特別節目臨尾有個week停播左...所以如多番一集就剛剛好吾駛少左大戰....
同當年kuuga黑金0號戰一樣無左..

同埋d童子去向..算吧:( ...我冧連編劇都吾知自己寫緊乜..D luck漏位已經駁吾返..:80:

黑金同0號一戰..係好短時間交代左,好似係播歌前..(其實我覺得係風格)..就想表達即使進化到黑金亦唔會夠0號打..一開始已經比佢栗一燒..然後雄介要將自己推向終極古加..再戰(我個人認為):43:
至於響鬼真係無厘頭果幾樣...最後一戰,明日夢做醫生,天美晶變身..同埋有一集邊個話響鬼係佢老豆,之後又無講點解...:53:唔知以為自己睇漏左
黑金同0號一戰..係好短時間交代左,好似係播歌前..(其實我覺得係風格)..就想表達即使進化到黑金亦唔會夠0號打 ...
老文 發表於 7-7-2011 02:21 PM

印象中直情無左,一來黑金就比做底左..無太交待情況..以我塵舊的記憶,當時的資料就係拍得太長要cut,亦吾夠budget..最尾終極大戰短曬..最後個集成本上亦要慳..無戰爭云云..不過我個人覺得除左無左黑金個場X凸左d..其他都ok...
至於響鬼真係無厘頭果幾樣...最後一戰,明日夢做醫生,天美晶變身..同埋有一集邊個話響鬼係佢老豆,之後又無講 ...
老文 發表於 7-7-2011 02:25 PM

算吧...響鬼30集後已死..:!