Toysdaily 玩具日報

查看: 9262|回復: 14

[新品消息] 可怕的star war 3.75"事件

今日行開 斗斗, 試吓買唔買到 Transfermer WCF, Ironman 2 & Marvel Unvise 3.75" 嘅新玩具, 點知想買嘅就一隻都無, 仲比我發現咗隻 SW 赤武神 同 黑武士, 3.75" 再加上布衫仔都真係幾有型, 黑武士又換面具!!

因為我知道 SW 係另一個深淵, 而我又唔多熟悉 sw 玩具, 就連呢set係咩嘢series 我都唔知道!但好衰唔衰又比我發現埋 奧比溫 同 阿拿堅 ,而且全部都係得番一隻, 結果......

今個月真係破大財啦!!   

今次破財事件的源頭, 就下面果兩條友仔!!

轉捩點就係下面果兩師徒!!

而結局就係一不做, 二不休, 連留下果兩隻都買埋,六位一齊帶返屋企......

後記: 直到呢一刻為止, 我都仲未拆開包裝, 因為我預感話我知, 只要一拆開包裝, 可怕嘅事情馬上會發生...... 點算好呢??

更多內容, 請按
http://hk.myblog.yahoo.com/gum_5/article?mid=1558
請問版主點解呢篇會變咗係 "會員收藏及玩具櫃貼圖區" 呢?? 呢set玩具係新出品? 今日先買wor??
請問版主點解呢篇會變咗係 "會員收藏及玩具櫃貼圖區" 呢?? 呢set玩具係新出品? 今日先買wor??
gumng 發表於 26-8-2010 10:52 PM

Cuz you haven't unpacked the toys ar !!!  :DD

Between, which toysrus did you visit?  Is the TST store the biggest in town?
Cuz you haven't unpacked the toys ar !!!  

Between, which toysrus did you visit?  Is the T ...
roundbun 發表於 26-8-2010 10:57 PM

未拆就當珍藏?? 咩嘢理論?? 今日先買, 無時間拆又係珍藏咩?? 好含糊羅!!下次都係唔好影呢d packaging 相啦!!

海邊 斗斗見到, 見佢幾靚又得一隻咪入貨羅!!  其實有無人知呢set 嘢到係hit 唔hit 呢??
唔通你見我呢排玩SW
比我D氣毒到
:34:
唔通你見我呢排玩SW
比我D氣毒到
玩具Kenny 發表於 26-8-2010 11:18 PM

我都唔知係咪??
不過幾鍾意呢幾個角色, 公仔又唔錯, 又得一隻, 咪無啦啦買咗羅!!依家都唔知拆唔拆好??
其實呢set 算唔算難買呢??
未拆就當珍藏?? 咩嘢理論?? 今日先買, 無時間拆又係珍藏咩?? 好含糊羅!!下次都係唔好影呢d packagi ...
gumng 發表於 26/8/2010 11:04 PM

以我玩左1個月SW既經驗,
其實...........
呢個包裝系列可以話係全部返出的
只是多了張card同粒骰仔, 同少少武器(有D冇)
好就好在新出易搵同大都是人氣角色,
食死貨機會減少
以我玩左1個月SW既經驗,
其實...........
呢個包裝系列可以話係全部返出的
只是多了張card同粒骰仔, ...
玩具Kenny 發表於 26-8-2010 11:28 PM

原來係舊貨新package, 早知就唔買啦!!
原來係舊貨新package, 早知就唔買啦!!
gumng 發表於 26/8/2010 11:33 PM

其實全部既SW公仔都係返出再返出
有時會改少少
有時改都唔改
所以冇乜打緊
其實全部既SW公仔都係返出再返出
有時會改少少
有時改都唔改
所以冇乜打緊
玩具Kenny 發表於 26-8-2010 11:39 PM

所以佐治魯卡斯唔要片酬, 只係要star war所有產品同副產品嘅版權, 係絕對醒目!!
你快D開黎玩啦:57:
你快D開黎玩啦
玩具Kenny 發表於 27-8-2010 12:04 AM

開架啦!! 等我仲以為買到好嘢!!原來唔值錢!!
開架啦!! 等我仲以為買到好嘢!!原來唔值錢!!
gumng 發表於 27/8/2010 12:15 AM

唔好咁la
這款黑武士同赤武神出面買唔到原價的
呢個post咁快被打入黎雪櫃就真係聞都傷心...
大大快d開黎玩啦,
話唔定個post又好快被移番出去大廰呢?!

回復 14# fatestay

咪就係羅!! "會員收藏及玩具櫃貼圖區" 我都唔明佢咩嘢定義?? 我果d又唔係收藏, 又唔係放係個玩具櫃, 無情情就被人搬咗過來!!
人地d玩具櫃post 貼足幾日都無事, 我問點解又無人理, 真係亂咁來!!