Toysdaily 玩具日報

[新聞] 嘩!... 咁大單新聞都無人講?...

這段片段是救人質最後一輪掃射的片段, 也是所謂sniper把槍手''殺掉''的一幕
大家仔細看看大約0:05~0:07的右 ...
包和尚 發表於 24-8-2010 09:43 AM
:67:誤中人質可能性都幾高......希望能從死傷者身上子彈得知結果....唔好死得不明不白.....希望"菲府"能如實公開整件事件.... .....希望死者家人振作....能夠從"廢柴菲特"槍下生存已是萬幸..... .....
:64:好體會失去至親的感受.....一世不能磨滅....希望那位梁太能勇敢面對未來.....為捨身英勇救人的丈夫活下去.....為死去的子女活下去.....希望上天能給予幸存的人一次重生的機會.....
誤中人質可能性都幾高......希望能從死傷者身上子彈得知結果....唔好死得不明不白.....希望"菲府"能如實 ...
cartoon 發表於 24-8-2010 10:22 AM

佢地一定唔會話係自己射死人質:80:
你都戇X9!!! 鬼唔望你d屋企人遇到相同情況!!! 我第一個上黎笑你有報應!!!!!!!!!
睇你到時係咪仲咁想 ...
Devil_Fudou 發表於 24-8-2010 07:19

:67:唔好同ed人一般見識!佢要用咁樣引人注意其實已經好可憐
算啦,佢都被禁言o羅,真係求仁得仁,冇人會再理會佢...
唔好同ed人一般見識!佢要用咁樣引人注意其實已經好可憐
大舊金 發表於 23-8-2010 11:04 PM

佢已經被ban....:o
佢已經被ban....
Devil_Fudou 發表於 24-8-2010 12:12

:67:恭喜佢!佢可以專心睇劇集了
我依家真係好想喊, 同時亦好嬲, 果D廢柴菲凸害死D無辜啦!!!

ARE YOU GUYS HAPPY NOW!!! YOU ALL RUBBISH PHILIPPINE POLICE!!!!!!
R.I.P. :o
我依家真係好想喊, 同時亦好嬲, 果D廢柴菲凸害死D無辜啦!!!

ARE YOU GUYS HAPPY NOW!!! YOU ALL RUBBISH ...
SuperBus 發表於 23-8-2010 11:29 PM

我剛剛同個菲律賓同事傾完呢單野, 連佢都話菲律賓d警察不嬲都係廢既

:67:剛剛睇新聞!菲律賓政府解釋由於菲律賓電台現場直播!所以槍手好容易知到警方行動!當槍手得知警方駒捕左佢細佬後就開始失控開槍殺人質
佢地一定唔會話係自己射死人質
yugi 發表於 24-8-2010 11:20 AM

而家擺明就係有人質係比警方打死wor
我剛剛同個菲律賓同事傾完呢單野, 連佢都話菲律賓d警察不嬲都係廢既
Devil_Fudou 發表於 24-8-2010 12:44

想像下菲律賓係D乜野地方o丫, 治安差已經唔在講, 咁多貪官蛇鼠一窩,
你想菲律賓治安好?! 難矣!!
有事靠果邊D忍者龜幫你? 勸你不如學番幾招自保傍身啦!
菲警無能...
我老婆喊左成晚!我亦代入其中,假設我係當中一份子會點?

到抽離返回現實之後,好似已經死左一次,感覺真係好無奈!
抵班賓賓一直要做賓賓!
凸種部隊丫拿?!:53: