Toysdaily 玩具日報

[新聞] 嘩!... 咁大單新聞都無人講?...

上討論區當然係灌水儲分的啦
D-E-V-I-L 發表於 23-8-2010 10:53 PM

發死人財
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
:67:香港政府發出黑色外遊警示......什麼黑色外遊警示??.....唔係槍手已死嗎??...仲有咩危險???..... ....我諗係警示當有大單嘢發生..菲律賓特種部隊係幫您唔到.... ....仲會送您一程....
頭像被屏蔽
香港政府發出黑色外遊警示......什麼黑色外遊警示??.....唔係槍手已死嗎??...仲有咩危險???..... ....我 ...
cartoon 發表於 23-8-2010 11:01 PM
菲律賓三寶,懦夫,童軍繩,螢光棒:die:
頭像被屏蔽
:67:好感受到面對死亡無助嘅人質.....由其係有親人同在車上..... ....
好感受到面對死亡無助嘅人質.....由其係有親人同在車上..... ....
cartoon 發表於 23-8-2010 11:10 PM
沒錯,另很久沒見了:help:
請各位不要理這位"真心膠"吧, 不要被無謂人挑撥到~~
香港政府發出黑色外遊警示......什麼黑色外遊警示??.....唔係槍手已死嗎??...仲有咩危險???..... ....我 ...
cartoon 發表於 23-8-2010 11:01 PM

最危險咪就係班特警囉,咁樣"強攻"
就算槍手一開始唔想殺人都俾果d低能特警攪到想殺人啦
我隔住個電視都想殺人啦(殺晒果d特警)
DEVIL ching,it's time to STFU
最危險咪就係班特警囉,咁樣"強攻"
就算槍手一開始唔想殺人都俾果d低能特警攪到想殺人啦
我隔住個電視都 ...
K動戰士渣古 發表於 23-8-2010 23:20

都話明佢地係特種部隊, 特別冇種部隊呀嘛!!
佢地何只冇種? 直頭係狗雜種, 正飯桶!!!
救人質變左殺人質呀依家!!!!!!