Toysdaily 玩具日報

[新聞] 嘩!... 咁大單新聞都無人講?...

我都好少係度寫咁多野

首先, d旅客去旅行, 仲要到最後一日諗住回程先搞d咁既野, 好無奈
個槍手點解要揀架旅遊巴仲要係香港人既呢?

然而, 騎劫左咁耐談判到最後條槍手要開槍殺人, 談判個位人兄都真係........

好la, 其實我係公司知道件事都有d震驚, 點知返屋企沖完涼出黎, 話車上15人已經死晒 (註: 係當時咁講, 未知道後來原來有人未死), 咁樣情況d人就好心即刻衝入架旅遊巴上la, 如果d人質真係死晒仲有咩顧慮 ? 但只見佢地又驚死唔知點咁, 真係火都黎, 比著其他地方, 處理上肯定好過菲律賓, 不論救人呢班定談判個位

最後, 為到死難者默哀, 同胞, RIP !!
已証實有2人死亡~~~~~:sad: 點解d特種部隊連門都開唔到~~~~:*
菲律賓D警察, 得罪講句佢地真係好廢,
人地外國D攻堅部隊點都唔會好似佢地廢到咁呱...

R.I.P.
我諗發生係我地祖國, 唔洗10分鐘個搶手而被擊斃全部人質一定被救, 但頭先係電視見到果d 所謂特種部隊真係不知所謂 :*
已經呆到依加先識回post:cool:
頭像被屏蔽
一路都睇緊新聞 睇緊最新情況
講開個班特種部隊......真係火到黎....唔死都無用 :(
當司機話人質全部殺死時.我都覺得當地police是廢物.但後來重有人生還.
就不要再話他門是垃圾了,只是處理手法差.
RIP:64:
d所謂既 特警真係'特', '特別廢'
睇新聞明明大把機會可以打爆個槍手個頭!:blame:
新聞話死左6個人:die:
rip:sad:
死左6個......

菲律賓果D垃圾警察快D同我去死啦!!!!!!
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
嗰班賓佬特警唔係呀,咁嘅能力、又冇裝備、又冇計劃、又冇組織,就去攻堅,
濾死啲無故人質,真係另人氣忿、氣忿、氣忿難平...
送正一係廢柴畀班賓佬,已經好客氣,釣佢......!!!:*
頭像被屏蔽