Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 不甘獨自沉淪,乃願人人入坑,美玩分享

想请问楼主,这个是什么系列来的啊?
会很贵吗?
reeve86 發表於 12-10-2010 10:27 AM

你問那一隻?

我這裡的東西,主要是 Marvel Legends (6寸)和Marvel Universe(3.75寸),
收的很雜,有新有舊,有平有貴。

除了最貴的銀河王和鐵蜘蛛,
其他的約一、二百不等。
平的甚至數十元有交易~~~
回復 47# Garycharm

哦。。。原来如此
请问3寸的盒子是怎样的?
6寸又是怎样的?

不好意思,问多了
影得好靚,好毒
看贴入坑,前来报道.
回復 50# leisurer

:66: WELCOME!
大天使 Archangel由「靚仔鷹翼」變身「鋼翼藍皮膚」,係因為一段好可怕好殘忍的經歷
有無大大可以詳細講下
放毒这种行为不可取哦:58:
睇黎大大已經加入咗"復仇者".:58:
thx for sharing!

無人識Plastic Man?無人敢認老?(笑)
我覺特佢係星爺百變星君既師夫囉!(大笑)
http://en.wikipedia.org/wiki/Plastic_Man
睇返wiki先知佢早于1941年"出世"!!!嘩....
我估我識佢係因為"Saturday morning cartoon series in the early 1980s" 亞記當年亂買既美國卡通之一....
Plastic Man origin stories:
http://www.dccomics.com/dcu/heroes_and_villains/?hv=origin_stories/plastic_man&p=1
無人識Plastic Man?無人敢認老?(笑)
我覺特佢係星爺百變星君既師夫囉!(大笑)

睇返wiki先知佢早于1941年 ...
ajc188 發表於 15-10-2010 01:45 AM

呢套我移民美國初初有睇幾, 但係果振時都係重播lu.