Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 不甘獨自沉淪,乃願人人入坑,美玩分享

最衰我無玩6吋,無好多靚靚地台影相~
遲下我又要出下post先得lu
another kind of art...
多得iron man,多左人玩美玩,實在可喜可賀。
希望店家宜家敢多入不同貨品,玩家唔洗左撲右撲。
其實我都幾like Marvel班英雄人物﹐但美玩D水平太"參差"﹐所以無咩心入
祝你早日集齊S.H.I.E.L.D.陣容
其實我都幾like Marvel班英雄人物﹐但美玩D水平太"參差"﹐所以無咩心入
祝你早日集齊S.H.I.E.L.D.陣容
laiken 發表於 20-8-2010 11:54 PM

我會咁睇,美玩品質粗糙,我反而會夠膽幫佢大膽補色。就算落刀都夠膽。

例如:好多時美玩頭頸接合都係一個大 ball-join ,但係頭部活動範圍又唔夠大。想增加活動範圍,只要用刀「批」薄一 D 頭蓋內側,就可以改善。

如果係 SHF ,我就唔捨得喇~~
樓主red hulk是否diamond select? 因為好大隻唔知入唔入好..
好彩冇中毒:p
樓主red hulk是否diamond select? 因為好大隻唔知入唔入好..
Grimlock 發表於 21-8-2010 11:09 AM

Red Hulk 是Marvel Select 版本,可動低但造型一流。

如果玩開 6寸,Marvel Select 一般已經比較大,
呢隻更會再大一個碼。
不過一般玩美式「大舊佬」產品,一向都唔介意比例大少少。

兩魚左右外型可以同幾百蚊o既雕像比美,小弟今年最愛,全力推介!

請參:

http://hk.myblog.yahoo.com/magician-garycharm/article?mid=35613
回復 25# Garycharm

同意!因為RED HULK本身己是加大碼,同6"玩絕對冇問題!價位也超值..
我嘅考慮是太大冇位放...既然帥兄咁講...我豁出去了!
回復  Garycharm

同意!因為RED HULK本身己是加大碼,同6"玩絕對冇問題!價位也超值..
我嘅考慮是 ...
Grimlock 發表於 21-8-2010 12:37 PM

市場上所剩不多,要快喇!

醒多一張過你嘆~~~~~

開工喇!仲上 T D ??!!

hahahah!
"yes...boss..."
DP sayhi.JPG
:71:nice photo
損友?毒人?
你好意思話我?!!!

Venom 我都搵o左好耐,有 D 關節唔好、有 D 個樣唔好、有隻 ...
Garycharm 發表於 20-8-2010 10:44 PM

兩位無需互相推搪喇,兩位都是彼此彼此,半徑八兩:58:,毒人功力之深厚小弟珮服珮服

毒液我沒睇錯的話,我的毒王傳奇介紹過,box set版0黎,的確好物,反而我中意佢多過孩記果d版啵。。
可否幫我溫故知新?url pls...