Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 不甘獨自沉淪,乃願人人入坑,美玩分享

兩位無需互相推搪喇,兩位都是彼此彼此,半徑八兩,毒人功力之深厚小弟珮服珮服

毒液我沒睇錯的 ...
Aryan 發表於 21-8-2010 03:20 PM

第一時間去你 Blog 睇,(留了言,不過打錯確認碼,出唔到,yahoo 好煩!)

呢隻活動力真係唔低喇,好好扭,不過造型唔夠你另一隻好。

你呢隻依家香港只買到透明版,差太多喇。
睇完你個 Blog,我即刻搵番自己o個隻出o黎油。希望今晚完工。

阿仁 Blog,資料詳盡,極有心機,推薦給大家看看:
http://hk.myblog.yahoo.com/busbook99/article?mid=5364
兩個版本的大天使 Archangel,最早期的 X-man 之一。
原來他由「靚仔鷹翼」變身「鋼翼藍皮膚」,係因為一段好可怕好殘忍的經歷........

有幾殘忍?:O
第一時間去你 Blog 睇,(留了言,不過打錯確認碼,出唔到,yahoo 好煩!)

呢隻活動力真係唔低喇 ...
Garycharm 發表於 21-8-2010 05:37 AM

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... id=87358&highlight=
呵呵, Scorpion Venom 就一定要整番呢隻甘.

蠍子加蜘蛛, 邊個夠我毒?!

Duraxyll 發表於 21/8/2010 08:20 PM

要自制先有的造形
好再唔玩6"
如不是..... 必入~

Duraxyll 發表於 21-8-2010 08:20 PM

有!

再o黎!!!!

Duraxyll 發表於 21-8-2010 08:20 PM

大大,如果我早少少睇你個 post,我都會改改個頭。
我隻係透明版,今日先o岩o岩油完.......:63:
大大,如果我早少少睇你個 post,我都會改改個頭。
我隻係透明版,今日先o岩o岩油完.......
Garycharm 發表於 21-8-2010 07:38 AM

我改係為左個身既圖案, Scorpion Venom 同 Eddie Brock Venom 係唔同 0既.
回復 38# Duraxyll

當然啦,
不過我更羨慕你改完之係頭部 o既可動性,真係好玩好多。

我正研究開刀......
這問隻Iron Spiderman可在那裡入倒?  謝謝
這問隻Iron Spiderman可在那裡入倒?  謝謝
eukw1111 發表於 21-8-2010 09:31 PM

隻鐵豬我找了許久也找不到,最後偶然在沙巴入手。
相信幫不到你,抱歉~~~

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-134529-1-1.html
兩個版本的大天使 Archangel,最早期的 X-man 之一。
原來他由「靚仔鷹翼」變身「鋼翼藍皮膚」,係因為一段 ...
wongwong999 發表於 21-8-2010 08:11 PM

俾 D 壞人捉住,然後......

嗚,奴才唔敢講!
隻red hulk係咪marvel select?????
頭像被屏蔽
相好靚:71:

收藏勁:77:
想请问楼主,这个是什么系列来的啊?
会很贵吗?